Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 20 juni 2008

Mer operfekt än vanligt

Saras hörn - inte ens lekbartOkej att jag påstår att jag inte bryr mig om inredning och ett vackert välputsat hem, men tre veckors sängliggande gör INTE underverk för en redan underdimenionerad lägenhet. Jag menar när man även i vanliga fall måste kryssa i hallen,mellan ryggsäckar cyklar och pappaersinsamlinspåsar (för att inte tala om skor och kläder), så kan ni ju förstå hur det ser ut om man inte plockat undan efter ett gäng övernattningar, handlingar och diverse utflykter. Det är DRIVOR här hemma.
Jag lovar, jag överdriver inte. De senaste veckorna har handlat om att hålla näsan ovanför vattenbrynet. Mat, tvätt och disk är i stort sett det enda som åtgärdats. Till och med toaletterna hamnade på efterkälken (men det har jag ordnat nu - hatar äckliga toaletter). Punktfilosofin i sitt esse, skulle man kunna säga också. Då jag verkligen njutit av bara en tömd bordsskiva, för att sitta ner och äta.

Det värsta av allt är väl att nu tar det först flera dagar för att kämpa oss igenom detta, INNAN vi kan börja göra om, som vi hade tänkt göra redan första veckan på semester.

MEN detta ska inte få knäcka mig. Förälskelsekänslan över att vara frisk ligger kvar och bubblar under ytan och idag far vi till våra vänner och firar midsommar! Å vad jag har längtat efter dem. Ja, inte bara jag. Vi alla, men alltid är någon sjuk. Nu ska jag gå och baka en kaka att ta med till fikat.

1 kommentar:

Orchid sa...

Önskar jag kunde komma och hjälpa dig ur drivorna! Kram!