Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 24 juni 2008

Sakta men säkertNär fyra barn delar rum, kan det bli lite trångt (fast en säng var tom, ska understrykas, våra barn gillar sällskap :))
I går gjorde jag ingenting med hemmet (alltså ingenting med omflyttningen). Vissa delar av familjelivet uttryckte sin indignation över att det bara skulle fixas härhemma, när det är semester och allt. Så jag struntade i det, för att ha semester. Eftersom det var mulet blev det mest soffsittning. Idag tog jag tag i det igen. Vände på soffan. Det är en hörnsoffa och tidigare har den delat av rummet. Har ingen aning om varför egentligen. Med tanke på hur mycket bättre det blev nu, så var det ren idioti, men man lär så länge man lever. Nu ska vi bara bort med tv-skåp, dataskåp och bokhyllor (ska hänga på vägen i stället). Så in med en platt-tv och ett matbord. Det kommer att bli toppen!
Vi var på väg in till Skansen och allsången, men fy vilket trist väder. Blev knytis hos min svägerska, tvärs över gården, i stället. Hon höll med thaigryta och vi hade heta räkor, aioli och tapasbricka. Samarin är min bäste vän just nu ;)

Soffkuddar

5 kommentarer:

Ullet sa...

*asg* Samarin är min bästa vän.. *fnissar* AC:n är min, vet du hur det känns när man skickat Plorp på fritids på morgonen o stiger upp i trappan, möts av en kväljande o motbjudande luft, fylld av nattsvett, fotsvett (ett pris man får betala för att man enbart har män, hur mkt kan män svettas egentligen??) o utandad luft. Att då sätta på AC:n, blåsa in lite frisk o för all del kall luft, känns så nära himmelriket man kan komma i V-bottens län utan att dö på kuppen. :)

Orchid sa...

Heja,heja! Håll ut! Kram!

-Maria N- sa...

Ja, dessa hörnsoffor... Vi ställde också en som avdelare i rummet. Så att det blev som två rum och så kändes det ju större då ju. Yeah, right! *s* Hur kommer det sig att så många månniskor går på samma bluff så länge? ;)

Dammråttan sa...

Å nej påminn mig inte om dessa dofter som kommer att komma. Här är ju ännu fler av de manliga könet, i en trång lägenhet dessutom...

Ingen aning om varför vi är så många som får för oss att dela av med soffan - vi har väl sett alla andra ;)

I dag ska vi eventuellt till IKEA (igen) för att bli inspirerade. Jag som inte ens gillar IKEA - två ggr inom en vecka.

Dammråttan sa...

Nej, men ja just det exakt lika många av mankön är det ju. Inte om jag vet om det hjälper ;)