Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 14 juni 2008

Småsyskon på avslutningscermonier...


...har jag absolut ingenting emot, men väl en del föräldrar som träffar folk de inte sett på länge och ska berätta vad som hänt sen sist i deras fantastiskt intressanta liv, med HÖG röst. Fy tusan så irriterande! För att inte tala om de som inte har vett att stänga av ljudet på mobilen och än värre - SVARAR och talar HÖGLJUTT! Då är ett par stimmiga treåringar ingenting.

Skolavslutningen däremot var i sitt esse i år. Väloljat! Barn som sjöng med öppna munnar och klara stämmor, flyttade sig dit de skulle osv. Till och med vädret var på topp. Efter avslutningen på gården - klassrummet, eller klassrummen - själv har jag ju tre. Farfar med fru var med (TACK) så jag kunde släppa lite och hann med att först bevista F:s avslutning fram till deras fika och sedan gå ner till de andra.


Måste ju få visa upp vårt mästerverk till avslutningstårta. Känner mig otroligt nöjd. Speciellt under den stress som den blev till i går morse, samtidigt som vi skulle ut och skåla i parken, enligt gammal god tradition. T har gjort de fina "sommargubbarna", som surfar, solar och spelar fotboll.


Nu är det lördag och egentligen skulle jag sitta på Värmdö under ett parasoll och äta hot pot och dricka vin, med de andra tjejerna på den årliga tjejhelgen. MEN den envisa förkylningen har inte riktigt givit med sig och jag orkar fortfarande inte mycket alls. Alltså: hemma :( Familjen är på grillfest hos svärmor. En kusin till R från det stora landet over there, är på besök.

Så jag har fått lite ofrivillig egen tid. Vad ska man göra med den. Sova lite kanske...

1 kommentar:

Orchid sa...

Vilken jättefin tårta! Tur att släkten är stor, så ni kan fördela er till evenemangen! Stor kram till alla!