Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 28 juni 2008

Utflyktsväder

Sommarkänslan håller i sig. R´s lillasyster med familj lockade med oss till Sigtuna på utflykt. Det regnade på vägen dit och vägen hem, men där hade vi fantastiskt väder och en trevlig utflykt med lite vikingainspiration. Åt otroligt god lunch på delikatessbod och jagade S, som mest ville kasta saker i vattnet, utan minsta känsla för att man eventuellt skulle kunna ramla i.

Men vikinga"skeppet" gav jag väl inte så där överdrivet mycket för (som svåger H sa, "Eh farfars eka är ju större"). Fast mest hade jag väl inbillat mig att den skulle varit omgiven av VIKINGAR, men där var helt tomt. Hittade dock några i en by, där R också köpte sig ett smycke och Sara smet förbi avspärrningar in i ett utställningshus och gosade med en hund (tur den var snäll).



Omflyttningen hemma har stagnerat lite. Vi är i ett brytningsskede, eller snarare ett eftertänksamhetens skede. Vilket rum ska vi, respektive T och F egentligen ha? Tills vi har bestämt oss njuter vi dock av all plats!! S har precis upptäckt att man helt plötsligt kan köra dockvagnen, utan att fastna överallt - vilken lycka!!!!

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Verkar ha varit en lyckad utflykt - mums för lunch på delikatessbod.

Kram Maud