Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 7 augusti 2008

Nu har jag bestämt mig

För att ha party, när jag fyller år. Eller party och party. Det vet jag inte om jag ska kalla det. Nåt slags tillställning blir det i alla fall. Med mat och dryck och en massa människor. Kanske kallas det party? Huvudet fullt med tankar om detta och på jobbet är det rörigt. Lite efter blev vi allt av att vara för få och så klantade jag till det när jag beställde i måndags, så nu har vi dessutom väldigt MYCKET hemma av det mesta = trögjobbat. Nåja, vi behöver ju inte beställa så mycket nästa vecka i stället ;) Fast jag skäms i ändå - för min klantighet och för att alla får jobba så hårt. Det är bra att skämmas ibland. Då skärper man sig nästa gång.
I dag slutade jag tidigt. Halv två redan. Fattar inte att det tar så lång tid att komma hem, när man slutar tidigt. Jag shoppade lite (hittade en underbar tunika på REA - ska nog ha den på min fest, mötte en gammal kompis, som flyttat till Uppsala, så jag måste ju prata lite. Hann precis säga hejdå - mötte S (min barndomsbästis, som liten S är döpt efter), så då måste jag ju prata lite till. Hämtade min S alldeles försent. Upp till skolan för att hämta killarna. De går ju själva, men tycker det är mysigt att bli hämtade ibland och jag måste ju få en blankett ifylld, eftersom jag vab-ade med T förra veckan (jäkla påfund det där förövrigt. Jag anmäler ju via nätet och så måste man ändå skicka in ett sabla papper). Vid FYRA var jag hemma! Bara att sitta ner i två sekunder och sedan laga mat. Vi åkte till ICA Maxi efter det, men hade inte fixat lista och hjärnan är som sagt rörig just nu, så det blev ingen bra handling. S var trött och ville inte mycket heller (F sover borta, så vi kunde inte lämna henne hemma). Över tusen spänn handlade vi för så något var det väl, men jag tror inte ens vi kan komma på middag till i morgon, av det vi handlade (okej, jo det kanske vi kan, men bra var det INTE). Måste göra lista nästa gång.

När jag gjorde inbjudan till festen letade jag förresten fram lite gamla bilder och skannade. Kan ju dela med mig av hur jag såg ut en gång i tiden. Nu ska jag ta min röriga hjärna och krypa upp i soffan och titta på "Medium". Vi har börjat titta på det för att R tycker att hon är så sexig -fast det vill han inte riktigt erkänna - det är ju en BRA serie ;)

S är verkligen VÄLDIGT lik mig. Jag har inte riktigt sett det tidigare. Speciellt på kortet nedan, när jag fikar i skogen. Trots att jag ju är något äldre där. Och så benställningen då, den har ju alla min barn, utom T, snott rakt av. Av allt de kunde ärva... Mammas knubbighet har de inte heller "ärvt".

På husdjursutställning i Skåne. Ser ni hur fylld av ALLVARET jag är? Den var rätt busig, kalven och jag hade fullt upp att hålla ordning på den.

5 kommentarer:

Kajsa sa...

Oj vad ni är lika du och S!!! Kul att få se lite barndomsbilder:)

-Maria N- sa...

Vad skoj med gamla bilder.

Jag väntar med spänning på inbjudan dårå ;)

Orchid sa...

Vad du är söt, Hjärtat! Kram!

Anonym sa...

Du är bara så underbar hela du och din personlighet.
Söt som barn, söt som vuxen.

Keep ut the good work

kram C

Charlotte sa...

Johan tycker också att du och S är väldigt lika! Jag ser mer F i dig, jag. Speciellt på kortet när du sitter i skogen.
Jättefina kort!