Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 15 augusti 2008

Nu är det HÖST!

I alla fall i klädaffärernas skyltfönster. HM har så mörkt att man nästan behöver pannlampa för att se. Men färgerna. Å färgerna!! De är ju precis mina. Så där murriga och härliga, som bara höstfärger kan vara. Mörkt lila, mörkt vinröd, mossigt och senap-, eller kanske till och med höstlövsgult. Men rutigt?! Det är tydligen höstens grej. Har det till och med stått om i "nyhets"tidningarna, så det måste vara världens grej. DET är INTE min grej. Sist jag hade rutigt var det flanell som gällde. Storskjortor. Jag var 25 år med f-kupa och bullkinder. Det var INTE snyggt! Jag blir liksom lika stor bara av att tänka mig själv i rutig skjorta - med fickor, som gör bysten ännu bulligare. NÄE! Jag är 40 nu (snart) och helt otroligt fantastiskt nog ungefär 15 kg lättare än sist det var på modet, men jag hoppar nog i alla fall. Andra får vara hur snygga som helst i rutigt, men inte jag. Inte för att jag någonsin har varit bra på att förlja alla dessa trender, men med de FÄRGER som är i skyltfönstren just nu, så har jag för första gången på länge blivit riktigt sugen! Med min kassa blir det dock mest att gå och njuta av härligheten - vilket kan vara nog så tillfredsställande i bland.

På tal om tillfredsställande har jag precis njutit av en UNDERBAR måltid. Tillagad av min vabbande man. Potatisgratäng, marinerade fläskkotletter och pepparsås. Han KAN om han vill och om han har tid och ork. Just nu pratar han om att börja ta ut föräldraledighet på måndagar. Jag röstar för fredagar! Tänk vilka middagar man har framför sig!!!!

2 kommentarer:

-Maria N- sa...

Rutor, rutor och rutor. Jag fattar inte det där. Vem vill ha ett par brallor som är 50% bredrandiga? Va? Seriöst! *s* Men färgerna är goa.

Han ska vara hemma på fredagarna! :D

caroline sa...

Ja, tänk va underbart med festmiddagar varje fredag! Klart han ska va hemma på fredagar ;)