Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 27 april 2008

Om man inte betalar räkningen


så stänger de av internet. Bara så att ni vet, om ni nu skulle undra. Vi hade missat en räkning. Påminnelse kom. Inget direkt konstigt. Sånt händer. Jag lade in räkningen på internetbanken direkt. Det var där jag fick hjärnsläpp, eller något. La in den tillsammans med alla räkningar, som ska betalas i slutet av månaden. Så en dag var skärmen blå, med ett meddelande om att internet stängts på grund av obetald faktura.

Man kunde betala via telefon och Visa. Så långt allt väl, men att ringa ett företag i detta elektroniska samhälle kan verkligen göra en människa mer gråhårig, än att uppfostra fyra barn! För varje siffra man trycker får man 4-5 nya alternativ att välja mellan och råkar man trycka fel, går det inte att backa, utan det är bara att ringa igen OCH den hängde sig MINST tio gånger, så jag var tvungen att ringa om i alla fall! Efter en halvtimmes telefonknappande hade jag ÄNTLIGEN lyckats betala den förbenade fakturan.

Dagen efter fungerade internet och telefon som vanligt igen. Ett par timmar senare var skärmen till datorn helt DÖD! Den har ju strulat ett bra tag nu, så det var ju gentligen inte helt oväntat. Nu har vi köpt en ny. Skriver numera i bredbild, på en plattskärm och det är LJUST!!!! När vi rensade i datorskåpet för att sätta in skärmen hittade vi ta-da: räkningen! Den hade ramlat ner bakom. Ja, ja. Nu är den ju betald...

1 kommentar:

Charlotte sa...

Ja, när det gäller pengar så är företag alltid så jäkla snabba med att agera. Mutter..