Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 2 april 2008

Porrfilm

Nu fick jag kanske er uppmärksamhet i alla fall. Och NEJ jag har inte förfallit. Är samma gamla tråkiga osexiga dammråtta som alltid. Men det beskriver bra den känsla av pinsamhet jag hade, när jag beställde och hämtade ut en usel film, av äldre snitt. Pinsamt för att det fick mig att tänka på den patetiska tonåring jag var, som faktiskt ÄLSKADE den filmen. Detta BARA för att hunken från "Den Blå Lagunen" Christoffer Atkins var med i den.

Undrar om det fanns fler än jag och mina kompisar som överhuvudtaget såg denna film och om de andra såg den - undrar om de faktisk MINNS den? Vi såg den, insåg att den var skit och var HELT FÖRLORADE! Köpte skivan och klippte ut alla klipp vi hittade till våra samlingar. Jag kan varenda ton i alla sångerna. SÅ välbekant att se den, fast jag inte riktigt mndes alla scener måste jag erkänna. Perfekt att slappa till när man är lite halvdassig, som jag är idag. Nästan så man blev lite sådär ungdomskär igen. En del var verkligen sådär patetiskt uselt och fånigt, medan annat faktiskt var bättre än jag minns. Om musiken är bra, eller inte kan jag helt enkelt inte avgöra - den är för starkt ankrad i mitt nostalgiska, minne.2 kommentarer:

Ullet sa...

Haha, nu blir ju jag sugen att se den filmen ju. ;-) Kan man bli helt till sig i trasorna av både den ena o den andra filmen från tonåren så varför inte se en ny tonårsfilm? Jag bara frågar.. *Skrattar*

Dammråttan sa...

Erkänn att det var titeln som fick dig att komma till just detta inlägg ;)