Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 7 september 2008

Nu blir det långt!


Jobbarkompisarna vet verkligen vad man vill ha!


O vad man har blivit firad. I dagarna två kan man nog säga. Födelsedagen var underbar. Blev väckt med sång och paket av make, barn och lilla Mamma. Underbart. Fick bland annat ett fint halsband med ett hjärta av barnen. De hade varit iväg och letat själva. Man kan ju bli tårögd för mindre! En liten digitalkamera av maken, så nu kanske det kan blir lite mer fotograferande. Mamma har saknat bilder på barnbarnbarnen. Av henne fick jag en bok, en ask choklad och pengar att spendera på mig själv. PERFEKT!

Choklad från mamma - älgpluttar

Efter att vi fått iväg alla barn till dagis/skola, for vi och handlade på ICA Maxi. Mysigt även det. Sedan blev jag bjuden på födelsedagslunch på Kinarestaurangen av svärmor K (jag har ju två svärmödrar jag). Sen shoppade vi lite saker, som saknades och for hem och började förbereda kalas. Mamma och T bakade goda kakor och jag gjorde en del till alla sallader. Svärmor B var förbi en sväng och fikade. Satt i soffan i underkläderna, efter plötslig regnskur. Hon hade gjort 6 olika pajer till mitt kalas! Själv höll jag på till 22 på kvällen med förberedelser. Somnade klubbad men uppe i varv och drömde om olika salladsblandningar hela natten.

Lördagen var mest förberedlser. Jag och AC gjorde sallader i köket på lokalen. Svägerskan K dekorerade. Hon är så duktig på sånt. Fattar inte att hon orkar dock. Höggravid som hon är. Sen en snabbis hem för att byta om och fixa sig lite. Alla uppe i spinn och ingen ordning på ungarna. Inte på hela kvällen. De var rätt tråkiga faktiskt, men märktes väl inte så mycket mitt i festen. Mamma tog ju hem dem efter maten, så sen var det lugnt ;). Trots stökiga ungar så hade jag otroligt trevligt. Alla var glada och på festhumör och trots att en del blev sjuka och inte kunde komma så var det rätt trångt ett tag. En gammal kompis från Universitetet dök upp från Göteborg (ringde på morgonen) så otroligt roligt. Både gamla och nya vänner, släkt och jobbarkompisar. En salig blandning,men jag tror att de hade trevligt. Det hade i alla fall jag. Trött som tusan i attacker, men det får man ta. Det droppades av ganska tidigt och vid ett var vi bara några få kvar. Var hemma halv två. Helt lagom för en trött Dammråtta.

TACK ALLA, som gjorde mitt 40-årsfirande till en underbar tillställning!

Speciellt tack till mamma, som bakade kakor och vaktade barn och framförallt var här och förgyllde min helg!! Och till svärmor B för alla fantastiska pajer! Goda vännen AC för all hjälp med lokal och matlagning. K för dukning och alla som plockade och fixade under kvällen och för att ni är ni! Jag är så otroligt glad för alla mina underbara släktingar och vänner!!!

Var inte så säker på att ni känner igen mig i framtiden, för nu ska jag bli helkroppsmasserad, omstylad och färgad i håret, köpa nya outfits på fina butiker och smörjd med anti-agekrämer, samt SMINKAD (hur nu det ska gå till - får väl gå kurs först). Dansar till gamla 80-talshits från C:s blandskiva (TACK för den, jag ÄLSKAR såna presenter) och räknar stegen med min nya flådiga stegräknare från andra C med familj.

Och TACK jobbargänget (speciellt I) för den helt otroliga sånginsatsen! - Jag lägger in sången när jag varit och städat lokalen, men nu måste jag gå. Hoppas jag inte glömt någon. Ni är underbar allihop!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett stooort GRATTIS till 40-åringen!! HURRAA!! Några år till så är det min tur...ehum.... :D

Anonym sa...

Tackar för igår kära Anna.
Du är en underbar människa.
Glöm aldrig det.

Kram från Chrille och Mika

Miss Mess sa...

Tack för igår! Puss. :0)

Orchid sa...

Tack för senast! Jag har haft en jättefin helg i din familj! Kram och tack till hela högen!

Sus sa...

Grattis!
Jag vill åxå äta älgbajs!

Anonym sa...

Stort grattis till en jämn och bra ålder!!!