Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 20 april 2010

Billig fylla

Farfar och S i "tågparken". Nedan till höger, morgonbus i sängen:

Jag har gått som i ett snurrande rus den senaste veckan. Inget trevligt rus alls, bara snurrigt och otrevligt, med en krans av tryck runt huvudet och en bedövande trötthet. Till slut gick jag hem från jobbet i går. I dag beställde jag tid på VC. Väl där, konstaterade vi (jag och läkaren) att det antagligen är de receptfria läkemedlet jag tagit mot vårens alla flygande saker. För att undvika ett obehag, har jag alltså fått ett annat. Vi bestämde att jag skulle hålla uppe med dem ett tag och så skrev han ut en annan sort, så får vi se om de fungerar bättre.
Medan jag var hos doktorn fick S vara med Farfar. De lekte i en park och hade haft det så mysigt så. Efter det följde vi med hem och åt lunch och fikade:

S har ordnat sig ett eget ritbord hemma hos Farfar

På väg hem från Farfar gick vi förbi bokhandeln och köpte mig lite vila - förlåt, jag köpte ett paket nya pennor till S. Enligt familjens pappa behövs inga nya pennor, men gamla pennor är då rakt inte lika roliga att rita med och ett nytt paket kan sysselsätta den här fyraåringen i timmar. Så nu har S ritat och jag har slumrat i soffan. Två pojkar har kommit hem. Den ena har läst sin högläsningsläxa för sin slumrande mamma och den andra har satt igång med projekt städa rummet. Det verkar gå ganska bra. Humöret är i alla fall högt och han kommer helt strålande ut och visar olika saker han hittat i gömmorna. Det är bra att städa ibland (men det var INTE frivilligt, vi har tjatat i veckor och till slut även tagit datorn i beslag, för att det var det enda som drog i honom).

2 kommentarer:

Orchid sa...

Pennor måste man ha i massor. Det har jag, men det konstaterades sist barnbarnen var här att "dom börjar torka"! Måste väl investera i nya pennor till Valborg, då dom kommer igen!
Pennor är nog bättre barnvakt än TV´n, tycker jag! Fortsätt med det!
Med hopp om bättring!

Jenny sa...

Hoppas att det var medicinen som orsakade obehaget, då lär det ju försvinna fort när du slutar iaf.
Klart nya pennor är roligare. Eller ännu hellre pennor som är nån annans som man inte får använda :)
Kram!