Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 8 april 2010

PåsklovDen här goa killen är precis så här glad som han ser ut på bilden, för han har nämligen kommit in på skolan han önskade. Samma skola som storebror F redan går på. Inte nog med det. Bästa vännen F har också kommit in. Kan det bli bättre?
Ja, kanske. Att hostan som han kämpat med hela vintern ger med sig till exempel. I dag har vi i alla fall varit till doktorn och fått mediciner och ett löfte om uppföljning ifall det inte ger med sig. En urgullig läkare träffade vi - och noggrann. Sånt är viktigt.
Det är påsklov den här veckan, men jag har inte tagit ledigt. Däremot är det min alldeles vanliga lediga torsdag idag. Den jag har varje gång det är dags för jobblördag. Alltså har jag alla barnen hemma. Ja, alla barnen med modifikation. Tonåringen VAR hemma. Snubblade in genom dörren vid tiotiden igår kväll, från kompisens lantställe, men har snubblat ut, lika snabbt som han kom, till en annan kompis. Som det ska vara, helt enkelt. Vi hemvarande tänkte fira påsklov och skol-ja med att gå på kina/sushibuffé i centrum. Solen skiner och det känns som att vi har förutsättningar för en riktigt bra dag.

1 kommentar:

Jenny sa...

Härligt med en ledig dag! Hoppas att ni får en mysig lunch.
Kram!