Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 22 april 2010

Nä nu måste den faktiskt komma, den där sommaren

Gulliga kusin M-a har virkat en mössa till S och skickat via Mormor. S blev jätteglad!


För nu är även sommarskorna inköpta. I alla fall S:s. Skönt för en mamma, att de föll den unga damen i smaken dessutom. Man vet aldrig med henne.
I övrigt har jag haft en skön dag. Åt lunch med vännen C. Det kändes lite ovant att det var hon som satt där i jobbkläder och hade en tid att passa, medan jag var ledig. Senaste året har det ju varit hon som varit hemma med lill-R och kommit in på mina luncher.
Efter skoköp och lite frukt och grönt på torget, hämtade jag S på dagis och så gick vi hem och tog det lugnt (jag tittade på TV och S ritade).
Nu sitter jag här i köket till matens puttrande. Var först själv, men har fått sällskap av nästan hela familjen, så nu ska jag lyssna på dem.
Ha en bra kväll.


5 kommentarer:

Orchid sa...

Ja, Malva har inte gjort mössan, den är bara för liten för henne och tyckte jag skulle skicka den till Sara. Jag gjorde bara en ny blomma!
Kram!

Dammråttan sa...

Läste det precis på FB. Jag var verkligen imponerad av henne och tänkte att hon virkar lika bra som du. Haha, som man kan missta sig, men tack i alla fall. S blev jätteglad.

Orchid sa...

Det väl "huvudsaken" att S blev glad!!!!!

Katja sa...

Fina skor!! E fick såna med kitty på, som hon äääälskar!

Jenny sa...

Vilka fina skor! Såna skulle nog min S också gilla.
Kram!