Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 14 april 2010

GrillpremiärSom hon har längtat och tjatat - "NÄR blir det grillväder? Då ska jag ha såna där vita på en pinne..." Vilken tur att vi hade en påse kvar sedan förra året.


Efter en kort dag på jobbet (slutade halv två) och lite klädinköp på vägen, hämtade jag S på dagis och tog en fika i solen, utanför Konsum, med några dagiskompisar till S. Det var så trevligt, att jag trots att jag kände mig helt sänkt, bestämde mig för att ta barnen till Outlet, som jag länge lovat. Det visade sig dock att vi var fler som var helt slut. Framförallt P , vilket sänkte trevlighetsfaktorn rätt drastiskt. Jag borde lärt mig. Han sa att han var hungrig och jag tänkte väl inte mycket mer på det, men hungrig P = katastrof. Han MÅSTE få upp blodsockernivån för att kunna fungera. ALLT var fel. Till och med skivan han fått köpa och att vi skulle ut och grilla för helt plötsligt gillade han inte ens korv (?!)
Vi bestämde oss för att strunta i honom och drog ut i parken med engångsgrill och annat. Och visst! Plötsligt stod han ju där bakom ett träd och kollade läget och kom till slut även fram och åt korv med STOR aptit och blev ett helt annat barn:


Barnen grillar marshmallows

Ett helt annat barn, än det vi hade med till skivaffären.

Grannen K och S

Och jag då, som var så slut. Satt här i soffan och tänkte att jag inte ens skulle orka ta fram nåt att äta. Jag är fortfarande slut, men nöjd och glad över att jag bröt min totala utmattning och låghet och gjorde något av den eftermiddagen jag hade. S sitter i soffan - nybadad och ska precis i säng.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Visst är det skönt när man väl tar sig för något även om man eg inte alls har lust. Jag försökte tända grillen med tomtebloss men det funkade inte så vi åt köttbullar ist.
Kram!
PS Attans vad bra det gick att kommentera ikväll.

Orchid sa...

Visst är det väl härligt med våren!
Kram till er alla!