Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 8 april 2010

Nu blir det mycket bilder.

Solen skiner - det ÄR vår och kepsen ska på!

Har man haft en underbar dag, är det svårt att låta bli alla bilder. Detta trots att det inte är världens bästa bilder, då jag bara hade mobilen med mig.
Barnen och jag (minus tonåring), gick till centrum och åt lunch. Alla åt bra, var glada och nöjda och fantastiskt trevliga. Vi hade det helt enkelt skitmysigt.
Sen shoppade vi lite. T hade presentkort på Kapp Ahl sedan födelsedagen och så hittade vi en trevlig reastång där, så det kunde bli något till alla:

Kinabuffé med sushi. Alla nöjda och glada. Till och med S har börjat smågilla sushi, till min stora glädje. Det var stressigt för sushimakaren - ett fat kom ut och sen var det tomt. Populärt det där att kunna äta hur mycket man vill.

S ville ha ris och sallad och lite kyckling och åt sen upp några av mina sushi.

T har shoppat upp sina födelsedagspresentkort och leker hip-hopare.

Nöjda barn på bänken.

Fika i parken hemma, men då försvann solen och det började blåsa.C, R&R kom också förbi på väg hem från dagis. S gungade lill-R och sen lekte de i sandlådan och hade det så mysigt så. Det var bara vi mammor som frös.

På väg hem smet vi in på Konsum. S & R hittade Konsumföreningens valkampanj och provsmakade baguetter med mjukost och juice...

...samt stod i vägen i största allmänhet och flanerade runt affären med småvagnar. Eller inte R förresten, som till svar på S:s "Du glömde din vagn"svarade helt sonika att "Äsch, den tar min mamma" (som ju även hade en barnvagn att släpa på). Jag tror inte att nån missade att vi var där. Den som missade de charmiga fyraåringarna kunde i alla fall inte missa lill-R:s missbelåtna illvrål, när vi väl hamnade i kön. Själv fnittrade jag mig igenom hela kaoset. Vad annat kan man göra, med två fyraåringar, som är så totalt omedvetna om omvärlden och bara bubblar på med varandra om precis ALLT.

4 kommentarer:

Orchid sa...

Alla gulliga små sötnosar!
Kram på dom!

Annika sa...

Hej där! Verkar som en kalasdag. Hon verkar charmig Sara. Har ju knappt träffat henne. Skandal ju. Vi hade bra dagar i Venjan med bl a en dag i Sälen med kalasväder. Alla åkte skidor och var nöjda och glada. Kram

En häxa på Vift sa...

Vilken härlig dag det låter som! Mysfaktorn var hög, va? :)

Jenny sa...

Kul med mycket bilder :)
Såna där dagar måste man försöka komma ihåg när det är tristare.
Kram!