Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 13 april 2010

Kväll.

T i farten - formligen flyger över kanten på planen.


Vi gick in och gjorde egen pizza (till skillnad mot gårdagen frypizza då). Denna intogs NATURLIGTVIS på balkongen, där det är underbart så här års. Efter det drog vi upp till skolan, för att testa vår nyköpta basketboll. C&R kom också dit och vi hade en kul stund, med både basket, fotboll och annan lek, innan det blev dags att gå hem och lugna ner tempot inför insomning.
Det är mycket bilder nedan, men ingenting emot hur många jag tog. Ibland måste man dock, med uppsatstermer "kill your darlings", så jag har hoppat över flera godbitar, för att få med det viktigaste:
P drog med de yngre barnen på lek. Skräckblandad förtjusning, kan man lugnt säga, Jag sa till R: "Du måste säga till om du vill gå av" "Mmmmm "Vill du gå av?" "MMMMM". Han vågade inte ens prata stackaren, men lite senare satt han där igen.

Goda vänner.

C i luften
One on one
Även den här mamman gav sig in i leken ett litet tag. Någon sportatlet har man ju aldrig varit, men det var kul och jag satte den första jag testade och en till!

En underbar dag helt enkelt.

4 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

En bild säger mer än tusen ord, eller som här; många bilder säger allt.
Fina bilder och det syns att ni hade en fin dag. :)

Jennie sa...

Gud vilka härliga bilder Anna! Ser verkligen supermysigt ut... Vad har du för kamera när du kan få så skarpa "fart"-bilder?
Kram

Jenny sa...

Vissa dagar minns man länge, verkar som om det här blir en sån för dig :)
Kram!

Dammråttan sa...

Jennie: Kameran är en Canon IXUS 75. R köpte den på utförsäljning på jobet. Den är suverän till såna här vardagsgrejjer. Skulle vilja ha en riktigt bra kamera också, men den här duger som sgat helt okej så länge.