Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 13 juni 2010

Poolparty

Helgen har spenderats i Linköping på moster L:s årliga poolparty. En begivenhet som alla ser fram emot. Både för att det är trevligt att bada poolbad och för att det är den gången om året som man träffar den sidan av släkten (min biologiska mammas släkt). Av alla bilder vi tog var jag tvungen att välja. Det var inte lätt. Därför blir detta ett låååångt inlägg. Snart ska vi ut och cykla lite, för att få syre i blodet och för att P ska få testa inför 4H-lägret i morgon. Efter det blir det nog ett inlägg från idag med, men först - gårdagens poolparty:

Jag och kusin F har lyckats två gånger med bedriften att få barn ungefär samtidigt, dessutom barn av samma kön. Våra första söner och våra yngsta döttrar. Dessutom har barnen den goda smaken att gilla varandra.

E-B, min biologiska mormor.

Nybadad F

Nedan följer en massa kusiner, kusinbarn och respektive. Eftersom jag valt att inte skriva ut namn, känner jag att det bara blir rörigt om jag skriver en bokstav. De inblandade vet ju vilka de är i alla fall:Fullt ös i poolen.


Inte så varmt i luften, som synes

Storkillarna var duktiga på att ta hand om alla småkusiner och syskon.

När det blev för kallt hamnade barnen i en hög i ett rum med spel och datorer. Alla skötte sig exemplariskt och det bara flöt, trots att det var så mycket barn (har inte ens räknat efter hur många det blir)

Tvillingkusinerna.

Lite fruar


Jag och kusin C i allvarligt samtal.
Efterrätt

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

Härliga bilder. Måste bli både sagolikt rörigt och stimmigt men samtidigt himla kul att samlas sådär hela (eller halva) tjocka släkten.

Jenny sa...

Det såg jättehärligt ut med bad men när jag tänker på hur kallt det var här så vet jag inte om jag var så avundsjuk ;) Ni verkar haft en skön dag iaf, kul att träffas så många.
Kram!