Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 20 juni 2010

TjejhelgDet är inte lätt att fånga mysighet på bild. Men ÅÅÅÅ vad mysigt jag har haft det. Efter en lördag på jobbet, där jag smet iväg så snabbt som bara möjligt, blev jag upphämtad av maken och skjutsad till vännen P:s sommarhus på Bullandö. Jag hade tänkt åka kommunalt, men ett visst bröllop gjorde ju att det var lite svårframkomligt i stan.
De andra tjejerna hade ju samlats långt tidigare och satt framför TV:n när jag kom. Jag är väl inte så där väldigt intresserad av kungligheter, men hörde själv vigseln på radio i bilen. Så gulligt att man hörde Victoria viska "Du kan ta buketten nu", till en av brudnäbbarna, när de skulle växla ringar. Resten undgick jag inte heller, eftersom TV:n var på hela kvällen och lite kul var det ju att trots allt se det hela.
Vi satt dock inte vid TV:n hela tiden. Lite mat hann vi med. Det var hotpot enligt tradition. Mycket gott och fräscht (man kokar maten direkt på bordet i smakrik buljong). Sen har vi såklart pratat, pratat, pratat.
Dagen idag mötte oss med solsken och några hoppade till och med i poolen. Vi andra satt bara bredvid och njöt av att prata ännu mer och känna solen värma:

P fixar hotpot

Denna ställningen letade vi alla femton varv runt huset efter och så visade det sig att man skulle vända den upp och ner och där var den! Nedan har jag försökt fånga alla på bild. Det var inte det lättaste:

Frukost i solen

Poolbad

När jag kom hem hade T kommit från sin cup i Örebro. Nöjd och glad, men ganska trött. I morgon börjar fotbollslägret, men då bara dagläger, som tur var.
R var ute i parken med barnen. Jag gick ut med fika och blev kvar en stund, men nu har vi gått in. Finns en hel del att tvätta igenom och så behöver vi samla ihop oss inför veckan. Det är (såklart) en hektisk vecka på jobbet som stundar.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilken mysig helg! Hoppas att veckan blir kul trots att det är mycket.
Kram!
PS Saknade dina blogginlägg i helgen :)