Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 30 juni 2010

Underbara vänner, underbara bror.


Nu har P kommit hem från Skara. Några myggbett och en massa upplevelser rikare. I går kväll hade han längtat hem, men annars hade det bara varit bra. På vägen hem hade de passerat Cloettafabriken, så nu har vi godis, som räcker i ett år, eller två.

Själv har jag jobbat idag. Mer att göra än man kan tro en vecka som denna (efter midsommar), men rätt kul ändå. Vännen C hämtade på dagis, så efter jobbet var det bara att gå dit för att mötas av "Mamma, jag vill INTE gå hem", innan man ens hunnit säga hej. Jag fick middag och en pratstund med C i alla fall. Även P, som kom hem precis lagom, fick mat. Vilka vänner man har va!!!

När vi kom hem, blev det snabbdusch av barnen och sen fick de se på film liggandes på "dubbelsängen" jag bäddade iordning i söndags, när N skulle sova över (två madrasser på golvet framför T: TV). Själv satte jag mig vid datorn, precis utanför. Min bror, som just nu bor i London, ville prata via skype, men det visade sig att det inte finns någon mikrofon på den här datorn, så det sket sig helt. Vi chattade på msn i stället, vilket var minst lika trevligt. Han "skröt" om sitt långa hår, så jag avkrävde såklart bildbevis, vilket jag fick (se ovan). Visst är han söt min älskade bror. Man förstår ju precis vad hans S föll för den där första gången de sågs på min 40-årsfest.
Jag hyrde en "tjejfilm" eftersom TV:n är min och ingen sport tar dess kraft och tid. Nu var det så trevligt med bror J och sen skulle barnen upp och kissa och godnattkramas, att jag får se om jag orkar se den. Annars får jag väl se slutet i morgon. Jag är ju ledig!
Fy tusan vad jag har det bra just nu!

1 kommentar:

Jenny sa...

Det låter helt underbart! Att kunna göra som man vill och ha nöjda och glada barn :) Hoppas att ni får en härlig torsdag!
Kram!