Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 29 juni 2010

Sommaren då allting händer

I brist på möjlighet att lägga in nya bilder (till min stora förtret), kommer här en tre år gammal bild på R, C och S. Visst är de söta!

Det är sannerligen P:s sommar i år. Först lärde x-grannen K honom att cykla och nu är han på Skara sommarland med sin faster och farbror, samt två kusiner och håller på att klicka det här med simningen. Än så länge bara med puffar, men det är sannerligen ett sort kliv framåt för vår försiktiga telning. Jag är så otroligt stolt över honom!

Även otroligt stolt över storsonen, som fick fantastiskt fina omdömen från sommarskolan. En sten lyftes från mina axlar i det fallet kan jag säga.

Något som även hänt är ju att min man ÄNTLIGEN fick en utlandstripp. Rapporterna från den delen av världen är enbart sol och vatten. Jag är så glad att de kom iväg!
Och jag själv då? Jag njuter otroligt av kvalitetstiden med min dotter. Söndagen spenderade vi helt och hållet på gården. Under dagen satt jag mest i skuggan av ett träd och njöt av trevligt sällskap och barnen som lekte och sprang i utomhusduschen. På kvällen bjöd faster L på grillade hamburgare och vi var ett stort gäng som åt ihop (svägerskan K och vännen C med familjer) inför att barnen skulle med till Skara. Kusin N skulle sova hos oss natten inför resan, men det gick inget vidare, för han kunde inte somna och till slut blev han hämtad av sin pappa. Det verkar ha fungerat bra i Skara i alla fall. Han har väl insett att det liksom inte är någon idé att säga att man vill hem på kvällen.

I går var jag ledig. Då åkte vi till Bruket och badade. Hade bestämt med G (vännen C:s sambo - hon jobbade), men väl där så visade sig även en annan pappa med en av S:s favoritkompisar A, vara där. Papporna och barnen badade, jag erbjöd mig att promenera med lill-R tills han somnade. Helt underbart med en promenad i skogen i stort sett för sig själv. På eftermiddagen lekte barnen i parken i stället. Vi vuxna satt i skuggan och drack kaffe (jag sa att jag har det ganska bra va?)

I dag har jag jobbat, men slutade vid fyra. Köpte jordgubbar och gick för att hämta S. Utanför dagis blev vi fast, för hennes dagiskompisar, som bor där hade en plaskpool och S ville så klart bada hon med. Sen gick vi till gården för att träffa vännen C med familj. Vi åt jordgubbar och barnen lekte ett tag. Blev rätt bedrövligt, när vi skulle hem, men det gick tillslut. Sen tog vi bara en lugn hemmakväll. Jag somnade när jag lade S, men tvingade mig själv att gå upp en stund.

I morgon är det jobb igen. C med familj hämtar S på dagis. på kvällen kommer P hem igen. Tiden går fort.

Nu ska jag krypa till sängs. Får se hur bra man sover, det är jobbigare att ha en liten S i sängen. än sin relativt store man, för hon lägger sig som ett kryss tvärs över och sparkar en om hon tycker att man är i vägen.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilka härliga dagar!
Du får gå och lägga dig i Ss säng ist :) Fast ibland är det ju lite mysigt att ligga bredvid dem också men det kan vara lite lätt stökigt...
Kram!