Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 13 september 2010

Det har varit lite segtPappan i huset älskar amerikansk fotboll och självklart har vi på något underligt vis kommit över en omgång utklädningskläder i temat.

Att komma hem efter den underbara långhelgen i London var lite chockartat. Vad många vi är, vad alla låter och framförallt - vad mycket uppmärksamhet de kräver! Det var så skönt att bara vara jag och inte någons mamma. Men visst var det underbart att träffa alla igen också. Tro inget annat. Men nyttigt var det att vara åtskilda ett tag. Både för dem och för mig.
Hemma har mest varit jobb och de pauser från jobbet jag haft har gått åt till att samla kraft och till att städa, eller tvätta. Samla kraft, eftersom det var en sabla envis förkylning jag drog på mig, dessutom fick den ny fart i lördags, med nästäppa och huvudvärk. Tror förresten att det är en ny variant, för både P och R verkar ha/ha haft samma. Inte värre än att jag har jobbat dock, men däremot var R hemma hela förra veckan.
I övrigt inte mycket kul alls (därav bloggtorkan). F har skaffat nya glasögon. Vi handlade på Specsavers och då fick man ju två för en. Jag tvingade honom att bestämma sig för nånting annorlunda (han valde ett par inte långt från de stålbågade han haft de senaste fem åren) och då blev det (såklart) ett par så kallade nördglasögon. Helt ärligt tycker jag att han passar bra i dem. Lite kul med något nytt, men han är lite feg, så vi får se hur mycket de används (man minns ju coola hatten han köpte i våras, men aldrig vågat ha utanför hemmet - de skulle förövrigt passa bra ihop).
I morgon är det ledig dag. S har fått mig att skriva en lista så att vi inte ska glömma vad vi ska göra. Överst på listan står "Leka i parken med R". Sen står sånt som vi alltid gör, som att bada badkar och att spela spel och för denna tisdag, en favorit; "Plantagen". Jag ser fram emot en mysdag!

3 kommentarer:

Carola m 8 sa...

Jag tycker också han passar fint i de svarta glasögonen:)

Du har fått en award av mig, inne på bloggen. Om du inte vill att jag ska länka så säg till så tar jag bort den!! Men awarden får du ändå:=)

Ingegerad/Orchid sa...

Man får vara seg ibland! Man kan inte vara på topp jämt!
Kram!

Jenny sa...

Superfina glasögon! Hoppas att han vågar använda dem :)

Bra med en lista så man inte glömmer allt viktigt som ska hinnas med.

Kram!