Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 14 september 2010

Vad har hänt?

Busungar på Plantagen. Man kan göra kaniner av två fingervantar, visste ni det?

Tänkte jag först när jag såg min blogg i morse. Lika många som brukar vara inne under en dag, hade redan varit inne vid niotiden. Tänkte nästan att räknaren hade hakat upp sig från gårdagen. Mitt på dagen var den uppe i det tredubbla och så har det fortsatt. Maken undrade vad jag skrivit om, som kunde blivit så sökt. Men så kom jag på det! Jag fick ju en award av Carola och i samband med det länkade hon till mig. Måste passa på att tacka så otroligt mycket för awarden och ännu mer för de fina orden i samband med det. Jag kunde inte kopiera bilden och egentligen skulle man ju skicka den vidare, men jag står över den här gången. Kan dock passa på att tipsa om Carolas blogg där hon skriver på ett underbart sätt om sitt liv med åtta barn.
Så till vår dag idag. Tisdag och ledig dag, men inte riktigt som vanligt. P kände sig snorig och hängig i morse och fick stanna hemma. Vi tog det riktigt lugnt på förmiddagen. Jag och S prickade av saker på hennes lista och badade mm. Till lunch var P dock riktigt pigg, så vi åkte till IKEA för att luncha och tog sen även en tur till Chilli och Plantagen. Inte riktigt lika rofyllt som våra vanliga tisdagar när det gäller barngnäll. P är en liten retsticka när det gäller sin lillasyster och hon är bra på att gnälla, när han retas. Men det har varit en rätt mysig dag i alla fall. S fick med alla sina punkter utom den första, till sin stora sorg. Hon fick inte leka i parken med sin kompis R och stora tårar trillade av besvikelse, när hon insåg det, men utöver det blev hon nöjd:

Köttbullar 16 kronor - oslagbart


En kanin på Plantagen

Fika på Waynes - inte lika billigt som lunchen


Höstfint i köket.

Sista punkten på dagens lista; spela hemmagjort spel.

4 kommentarer:

Carola sa...

Hihi:) Vad roligt att du fick fundera lite;)
Era tisdagar är verkligen härliga!! Och S är som vanligt det sötaste barn jag sett, förutom mina egna då såklart:)
Alla dina barn är fina:)
Har ni ett Waynes inne på Plantagen förresten?? Det har jag funderat på förr, men aldrig kommit ihåg att fråga:)

Dammråttan sa...

Ja, vi har ett Waynes där och ett i centrum. Inte det billigaste sättet att fika, men jag hoppade gärna över IKEAs kaffe för att ta en där istället ;)
Tror våra barns utseenden drar i samma nervtrådar, eller nåt, för jag tycker ju detsamma om dina.

Miss Mess sa...

Jodå! :0) http://lillayllet.blogspot.com/2010/02/lite-bilder-0.html

Jenny sa...

Jag är helt avundsjuk på era tisdagar, de verkar alltid så mysiga! Men visst är det en annan sak att ha fler än ett barn med även om det också är kul. Retas gör aldrig mina barn.... ;)
Kram!