Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 18 september 2010

En underbar kväll


Ibland när man tänkt sig någonting och önskat en viss stämning så blir det bara skit av alltihop. Som när man "tvingar" sina barn att stanna hemma och säga nej till kompisarna för att man vill ha en mysig familjemiddag. Det är ju egentligen som gjort för konflikter och tråkig stämning. Men det kan också bli hur bra som helst och så blev det faktiskt idag.
T resignerade och gick inte ens den utlovade timmen till kompisen G. Barnens vän F blev vänligt men bestämt utslängd lagom till middagen (han är ju nästintill familjemedlem ändå, så lite svårt hade de att förstå just den biten).
När det sista av tacomaten ställdes fram på bordet med gemensamma krafter var stämningen allt annat än låg och det tjoades ÅÅÅ och "Vad gott" innan vi ens hade satt oss till bords. Det var trots allt flera månader sedan vi åt det sist:

Med liv och lust högg de äldre barnen in på maten. Inga kompisar = vi åt lääääääänge.

P i motljus

S pulade på med sitt

Har man cyklat fram och tillbaka till Viksjö, tränat en och en halv timme och sedan varit bollkalle i spöregn, finns det en del energi att fylla på.

Efter maten satte vi oss vid TV:n, S å sin sida byggde en myshörna vid datorn och tittade på "Klingekling".

F gick till nyss nämnde vännen F för att sova över. T har ett visst mått av utegångsförbud efter ett antal "försvinnanden" i veckan och var VÄLDIGT sur över att han inte fick haka på. Det fina med T är att han dock fattar när spelet är förlorat och inte är långsint så två minuter senare fixade han mys med lillebror.
På TV zappas det mellan val och amerikansk fotboll, men idag är det okej. Jag har haft en underbar dag och behöver inte mer idag.

Godnatt!

1 kommentar:

Jenny sa...

Låter som en perfekt kväll och trevlig middag! Ibland räcker det med "bara" familjen :)
Kram!