Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 16 september 2010

Min egna tid.

I brist på en aktuell bild (hur kul är det att se mig sitta på en stol framför datorn - och vem skulle ta den?), blev jag lite nostalgisk och plockade fram en riktigt gammal bild. P rockar loss med fingerfärgen.
Torsdagarna är litegrann av mina dagar. Varannan är jag helt ledig och alldeles ensam hemma under dagen. Det brukar iofs nästan aldrig inträffa, tack vare sjuka barn, eller make, eller annat som inträffar, men tanken är den i alla fall. Eller så är det som idag, att jag börjar 11:20 och är ensam från 9, då jag lämnar S på dagis. Jag tänker alltid innan att jag ska passa på att göra en massa saker, men det slutar nästan alltid med en kopp kaffe och datorn. Speciellt när det är som just nu, när jag är förkyld och ändå får kämpa för att orka med en hel dag på jobbet. Om man då sliter livet ur sig redan innan, så är man ju egentligen mest dum. Att jag ändå kör en tvätt och plockar undan i köket räknas liksom inte riktigt. Det är vardag, sånt som alltid ska in. Det som behövs här är något rejält. Men det går ändå. Livet rullar på i mitt perfekt operfekta liv och nästa torsdag är jag kanske frisk och pigg och gör alla de där sakerna istället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett underbart initiativ med en dag för dig. Det behöver vi alla

Jenny sa...

Härligt med tid för sig själv! Jag tycker att du gör helt rätt som tar det lugnt om det är det du behöver och det som känns bra. Det kommer andra dagar.
Kram!

En häxa på Vift sa...

ja, det gäller å grabba chansen när den finns och so what om man inte hinner med allt man tänkt man ska, bli sittande med en kopp kaffe och lite nostalgi är också ett bra sätt att spendera en ledig dag.

Ullis med tre sa...

Jag saknar tiden jag hade för mig själv. Man behöver verkligen det. Snart kommer jag att få ändringer i mitt schema,så jag kommer att få tillbaka det. Man behöver verkligen det. Hur mycket man än älskar sin familj så är den tiden guld värt. Tag till vara på varenda minut.
Kram