Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 9 september 2010

London dag 4:

Måndag. Min sista dag i London. Vi startade tidigt, för att hinna återvända till Disney store, som vi besökte första dagen, men då köpte jag bara ett diadem med Mimmi-öron till S. Vi slank även in på "Dorothy Perkin" där jag hittade flera tröjor till mig själv och passade på att använda upp födelsedagspengar, som jag fått från mamma och svärmor. Sen var vi på Disney och även en affär som ungarna skulle älskat, med filmrelaterade saker och böcker. Blev lite presenter till kommande födelsedagar och böcker till de som kan läsa på engelska.
Efter shoppandet tog vi en paus på en pub, med lite mat och sen åkte vi tillbaka till lägenheten och jag packade det sista, innan lillebror följde mig till Victoria för avfärd till Gatwick.
Vi var tidiga, eftersom de varnade för att det skulle bli strejk i tunnelbanan. Väl där visade det sig dessutom att mitt flyg var försenat, så det blev en rejäl väntan på flyget, innan jag äntligen fick åka hem.
Mina shoppingkassar

Mina underbara dagar i London var över. Det var skönt att komma hem och fint att morgonen därpå bli väckt av två pussande barn, som övertjust utropade "Mamma", när de såg att jag låg bredvid deras pappa i sängen. Borta bra, men hemma bäst, men Å vad jag är glad jag är att jag åkte. Att jag fick uppleva så mycket nytt, att jag fick umgås så mycket med lillebror och S och att vi fick längta lite efter varandra, vi som nöter ihop till vardags.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Härlig semester och visst är det härligt att komma hem igen.
Kram!

En häxa på Vift sa...

Vilka härliga bilder. Men visst är det som du säger; borta bra men hemma bäst

Jennie sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det! Vi gjorde inte ens hälften av dom grejerna när vi var i London för 2 år sen. Men jag antar att det är lättare om man har så bra guider ;)
Kram från oss