Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 30 januari 2011

Lördagsmys


Lördagen blev alldeles underbar. Jag fick upp barnen ur tv-spelskoman och vi städade lägenheten tillsamman. Efter det åkte vi (alla utom F) och hälsade på kusinerna i Viksjö. Det var så trevligt att ingen ville åka hem, men till slut fick jag dem med mig och vi åkte till ICA och handlade. Att handla med tre hungriga barn kan ju vara spännande, men det gick riktigt bra. Vi skulle handla goda saker till kvällen och inte så jättemycket annat, så de var ju engagerade.
Förutom räkorna (som jag handlat redan dagen innan), så hade jag kommit på att jag skulle testa att göra egen sushi. Det gick riktigt bra, med några små fadäser. Som att det tog längre tid att fixa riset, än jag trodde och att jag missat köpa risvinäger. Men medan riset blev klart åt vi räkor och avocado, så det gick ingen nöd på oss och vi bor ju fem meter från en Coop Nära-butik, som nuförtiden även tillhandahåller såna exklusiva varor som risvinäger. (För några år sedan kunde man inte handla där, för att det var så ofräscht och tråkigt utbud.)
Eftersom alla gillar laxbitarna bäst och de kändes enklast att göra, så blev det bara såna den här gången. De fick med beröm godkänt av sönerna. Det var väldigt trevligt att få äta så många man vill. S åt några, men tog sen bara risklumpar och doppade. Hon är inte riktigt laxfrälst än.
Efter maten försvann F och P till kompisar. Vi andra hängde i TV-soffan och jäste, tills det var dags att sova.
Eftersom min laptop är i Paris och den här datorn varken har bluteooth, eller fungerande usb-ingång, blir det lite dåligt med bilder i inläggen just nu. Får ta bilderna genom att göra ett inlägg på FB via min telefon och sen ladda ner dem därifrån, vilket är ganska bökigt - jag har ingen i-phone, eller annan smidig sak, ska kanske tilläggas.

3 kommentarer:

Mary sa...

Åh..det där såg gott ut:P

Bill sa...

bra att ni passar på att äta "kattmat" när jag inte är hemma! ses i morgon, puss!

Anonym sa...

sååååååååååå gott det ser ut