Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 1 februari 2011

Ledig dag

S lekte för sig själv - promenad med gosedjuren - och klädde sig själv med extra tröja, mössa EN benvärmare (det senaste tydligen, det har hänt förr) och tofflor. Visst var hon snygg?


Startade min lediga dag, lite abrupt, med att köra min man till jobbet, eftersom jag hade behov av bilen under dagen. När jag kom hem hade S vaknat. Vi vinkade av de bröder som skulle iväg. F kräktes igår, så han fick snällt hålla sig hemma. Jag och S hade mysmorgon framför TV:n och jag återförenades med min laptop, som varit i Paris.
Sen gick vi ner i källarens, så att jag fick träna. S är så snäll och står och ritar och pratar för sig själv, medan jag gömmer mig från världen, med musik i hörlurarna. Tror vi har hittat ett sätt som funkar för oss båda, i alla fall så ville hon inte gå hem, när jag var klar, för hon hade inte ritat färdigt.
Hemma lekte hon för sig själv, medan jag duschade och fixade lunch mm.

Ovan ser ni en av muggarna R köpte i Paris.

Det blir en del strumpor när man har två fotbollsspelare i familjen. (Det är toaletten de hänger ovanför).

Vid ett var det dags för utvecklingssamtal med T. Inga problem där och en mycket bra lärare att ha samtal med. F tog hand om S under tiden, eller rättare sagt så spelade hon Bolibompaspel. Jag passade på att ta en tur till Rusta på vägen hem. När jag kom hem hämtade jag P på skolan och sen for jag till Stadium, eftersom det visade sig att F inte hade några gymnastikbyxor. Så hem och hämta S, eftersom hon ville med och hämta sin pappa:

En ledig dag som sagt, men hu vilket flängande det blev! En rörig dag och ett rörigt inlägg. Tur man ska till jobbet och lugna ner sig i morgon.

4 kommentarer:

Ingegerd sa...

Det där med att vara ledig betyder väl bara att du inte är på jobbet just den dagen???

Mary sa...

Härlig bild på S :)

Jag gjorde egen sushi idag, blev inspirerad av dig. Att få äta så många bitar man vill som du skrev är inte helt fel:) Undrar vad hade du för lax på? Jag körde en lättrökt men nästa gång vill jag göra mera på riktigt.

Dammråttan sa...

Mamma: Jo, så sant som det är sagt.

Mary: Jag var modig och köpte färsk lax. De hade extrapris på ICA.

Jenny sa...

Ibland är lediga dagar inte det samma som vilodagar :) Härligt att S gillar att roa sig själv.
Kram!