Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 13 februari 2011

Bro simhall

S & L

Vi hade tänkt leka med R&R idag, men det satte en magsjuka stopp för. Ungefär samtidigt som vi fick veta det, undrade R:s vän M, om vi ville följa med till Bro simhall och bada. Min kropp skrek "SOFFAN", men det är ju oftast bra att ändå hitta på någonting, så vi åkte dit.
Det var såklart jättemysigt och barnen tog lite snabbare tid på sig att finna varandra än vanligt. Det lossnade massor för S vad gäller vattenrädslan. Hon hoppade i direkt och flöt med sina puffar och när hon såg vad L gjorde, så blev det både hopp från kanten och vattenrutschbana . Det sistnämnda först med Pappa, sen med T och till slut helt ensam och sen med L. De två sprang upp igen och åkte, om och om igen. Det är en sån bra rutschbana där, för den slutar inte i en djup bassäng, utan bara i en utplaning av själva banan, så även de mindre barnen kan åka. De åkte och åkte. Snurrade runt och hamnade under och skrattade så det tjöt i hela simhallen. Kan det finnas nåt bättre sätt att vänja sig vid vatten?
S, som vaknade av sin brors hostande vid sextiden i morse, torde vara rätt trött vid det här laget. Jag som gjorde detsamma och ändå inte åkte någon vattenrutschbana är i alla fall helt slut. Stackars P ja, som skulle sova hos en kompis, men kände att han inte mådde bra och kom hem igen, redan klockan nio i går kväll. Fick feber under natten och har varit helt sänkt hela dagen. Han tyckte att det var MYCKET orättvist att vi åkte till simhallen, utan honom. Ja, utan bara honom var det ju inte, eftersom storebror F var hemma och gjorde skolarbeten. Vi hade alltså bara S och T med oss till simhallen, vilket var väldigt behändigt, men det är ändå roligare när alla är med.
Sitter i köket med dofterna av R:s matlagning i näsan. En kort, men fin helg är till ända. I morgon är det tidig morgon på jobbet, men eftersom R ska vara hemma med sjuk P, slipper jag slita upp S redan klockan 6 i alla fall.

1 kommentar:

Jenny sa...

Det är alltid lite behändigare när man inte åker med alla men det är ju så kul när man gör nåt med alla. Men det är väl det man får lära sig leva med :)
Kram!