Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 29 mars 2011

Legodag

Litet seg i kroppen idag, efter omflyttning på jobbet igår. Skönt att vara ledig. Jag och S hamnade i värsta legobyggartagen:

Lite sorgligt att det inte finns några tuffa tjejer att leka med. Bara en massa män. Lite senare på dagen var vi på Toys r Us och jag såg till min glädje att legoförpackningarna innehåller även tjejer nuförtiden. Till och med polisstationen. En tjej, med scarf och en skrivplatta, men ändå. I de enskilda paketen fanns dock bara killar, så vi kunde inte komplettera med någon.
Toys r Us ja. Trodde jag skulle gå åt där inne, när S skulle bestämma kalaspaket till kompisen A. Påminner mig om varför det inte är så dumt att inte involvera barnen i sånt.


Så här får man INTE göra.
S var MYCKET upprörd över mitt tilltag. Men jag hittade ju ingenting annars och jag städade undan alldeles själv.

Jag byggde en rosa sagobil, till S glädje. Som vi letade efter dessa rosa legoklossar på den tiden det begav sig. Inte till S, som man kanske skulle kunna tro, utan till T. Till slut hittade vi på NK i lösvikt. Bara "fyrprickars", men ändå. Det gick att klämma in lite rosa här och var och T var nöjd.

S byggde hus till bilen

Efter förmiddagens legobygge, lunch på IKEA och shoppingrunda på Rusta, Toys r Us mm, så var det dags för P:s fiollektion. Det var så kymigt väder, så jag och S valde att sitta med. Naturligtvis hann S bli ett enda stort lermonster medan vi väntade på fiolläraren, så det var knappt jag ville ta med henne in.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilken härlig ledig dag ni verkar ha haft. Nej legotjejer är det ont om...
Kram!