Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 27 mars 2011

Sovmorgon

Tur man har en stor soffa. P sov skavfötters med S och jag sov i den andra böjen.


Klockan är kvart i tio och S sover fortfarande, själv gick jag upp vid nio. Låter kanske mysigt, MEN att hon sover beror på att hon var uppe och stökade halva natten. Drömde mardrömmar och hade svårt att somna om. Innan henne var det P. Vet inte om det var vitlöken i gårdagens middag som spökade, för S låg och pruttade en massa innan hon väl somnade om. Om det var så, så var det värt det för OOOOoooo vad gott det var. R gjorde färsbiffar med chevreost i tomatsås och färsk pasta. En topp fem på min lista av vad han lagat senaste året, tror jag.
Sovmorgonen beror ju till viss del på att det är sommartid nu också. Så egentligen gick jag ju upp vid åtta. Iofs sent för att vara jag det med.
En ledig söndag väntar. T ska spela fotbollsmatch, men annars ingenting inplanerat. Solen skiner och jag vill ut och promenera känner jag.

Önskar alla en fin söndag!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt med sovmorgon. Kanske inte lika härligt med en stökig natt...
Hoppas de vaknade och ni fick en bra dag!
Kram!

Mary sa...

När vi handlade passade jag på att gå om lådan så nu har S post på väg.

Jag är nog lite som din mormor. Har faktiskt ett par saker hemma från mellandagsrean:) Gillar att gå runt i lugn och ro (mannen hoppar gärna över det) och leta roliga saker och ge bort. Nackdelen är att oftast blir det inte billigare utan slutar på plus minus noll mot om jag köpte det då det behövdes för jag hittar så många roliga saker till varje. Men iof brukar de som får det inte klaga:)

Ansan / Anna J sa...

På de bilder du visar, ser S alltid ut att ha en fantastisk sovstil. Så fin!

Dammråttan sa...

Jo, hon sover verkligen på ett speciellt sätt - med inlevelse, men totalt avslappnad. Vi förundras ofta över hur hon sover, jag och maken. Kan hämta varandra för att bara titta på henne.