Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 4 mars 2011

Elementen emot oss.

Hela familjen på "madrasspulkan". Lill-R puttar på.
Undrar om C lärt sig att "foto-le" av S?

Jag och C borde inte göra saker ihop. Inte anstränga oss och inbilla oss att det ska bli vackert väder att njuta i, i alla fall. Minnet av vårt "fikamys" i årets första snö ligger fortfarande i färskt minne och idag var verkligen inte mycket bättre. Dagen startade med sol på en klarblå himmel och vi bestämde pulkaåkning och grillning. Lagom till att vi träffades hade solen gått i moln. Ingen fara med det. När vi sen åkt pulka en stund och G drog igång grillen, började det sakta men säkert att snöregna, för att drälla ner rätt rejält medan vi åt. MEN det underbara med att ha såna vänner som C och G är att man bara fnissar och skrattar åt det hela och har det himla mysigt ändå. Men visst hade det varit ännu trevligare med solen, det kan man ju inte sticka under stol med. Lagom tills vi dyblöta brutit upp och gått hem, tittade solen naturligtvis retsamt fram igen.
Barnens kompis L med mamma och lillebror kom också till backen och de tre barnen hade SÅ kul. Mitt i så åkte S med G på deras "pulkmadrass" i rasande fart över ett gupp, så att S tappade andan för att hon slog i så hårt och skulle "ALDRIG MER ÅKA PULKA, KAN DET INTE BLI SOMMAR NU!" men det gick över och efter lite kaka och lek i snön åkte de alla tre på samma pulka och hon skrattade så hon tjöt. Skönt att det lossnade så att inte det sista minnet var att det är läskigt att åka pulka.
Lite bilder från den trots allt helt underbara dagen:


Två som hade saknat varandra, det märktes.

På med grillen


Grillmästare G

Korv och varm choklad - som det ska vara.


Hemma igen.
Finns det något härligare än barn med rosiga kinder och glansiga ögon, efter en härlig utedag?

3 kommentarer:

Ingegerd sa...

Så mysigt! Hälsa alla!

Mary sa...

Ser himla trevligt ut fast ni inte fick bästa vädret.

SV Ja kan inte vara lätt för er på jobbet, om jag knappt känner igen mig själv! Vi diskuterade visa leg för ett tag sedan och när man var ung blev man nästan förolämpad om någon frågade efter det och nu om det skulle råka hända blir man sååå smickrad:)

Jenny sa...

Ja vädret kan man ju tyvärr inte göra så mycket åt. Härligt att ni lyckades få en bra dag ändå och inte hängde upp er på lite regn :)
Kram!