Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 13 mars 2011

Söndag


I går jobbade jag min första dag, efter att ha varit hemma i en vecka. Om det var för tidigt, eller inte, låter jag vara osagt. Jag känner mig inte sjuk längre, men FRUKTANSVÄRT trött. Somnade i soffan när jag kom hem och orkade inte gå med över gården och ha schlagerparty med tjocka släkten. Tittade dock på schlagerfinalen i lugnet och ensamheten. I dag sov jag till halv tio. De som känner mig vet att det händer en gång var femte år ungefär.
Sen satt jag som en zombie i soffan en halvtimme innan jag var vaken. Men efter det blev det en fantastiskt trevlig dag. R brassade brunch och precis då dök hans kompis M och dotter L upp. De har varit i Thailand i två veckor och R var mobilvakt (eller rättare sagt så tappade M mobilen i vår bil, när de fick skjuts till Arlanda). De hade med sig lite presenter. Choklad till R och en väska och en klänning till S (L har tydligen likadana).
Sen var det dags att skjutsa pojkar till fotbollsträningar och för oss andra att åka till Farmor. När träningarna var över hämtades de också dit.
Nu är man helt däst, efter all mat. Lax med potatismos, kräm till efterrätt och så kaffe och bullar på det. Farmor var orolig att det skulle vara tråkigt med kräm till efterrätt, men jag tror att det släppte, när barnen åt portion efter portion och P efter sin tredje undrade om han fick slicka tallriken. Farmor var inte den som var den, utan nickade lycklig sitt ja:

Kanske det finns liiite kvar om man skrapar.

Farmor

S i den fina thailandsklänningen och väskan.

Nu är helgen slut, men jag har en trevlig start på nästa vecka, för min chef behövde byta dag med mig, så jag är ledig i morgon. Iofs innebär det att jag ska jobba på tisdag i stället, men bara 8-15, eftersom jag ska skjutsa P till fiol på eftermiddagen. Förhoppningsvis ska den snälla starten räcka för att jag ska känna mig på banan igen.
S vet ingenting, men vi ska åka till Lekpalatset med R&R i morgon på vår lediga dag.

2 kommentarer:

Mary sa...

Trivs jätte bra med mitt jobb. Men lite avundsjuk på ditt sätt att börja veckan:)

Jenny sa...

Härligt med god mat och extra kul när barnen uppskattar det :)
Kram!