Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 1 mars 2011

Sportlovsutflykt

Även om gårdagen var fantastiskt skön så kan man ju inte enbart ligga i soffan och jäsa. Anledningen till att vi gjorde det var ju dessutom att vi skulle orka med dagen i dag. För i dag var det planerat att göra en utflykt till Kungsträdgården med kusinerna från Viksjö. Jag var ju med P och T dit förra sportlovet och mindes väl att vi haft rätt mysigt, men när vi kom dit kom jag också på att det var mycket mindre kul att göra än vi förväntat oss. Trots det hade vi en mysig dag i stan:


På tåget in.


På väg till Kungsträdgården uppmärksammade S att hennes farfarsfars kompis fått en ny utstyrsel.

I tältet i Kungsträdgården. S och V skulle ha samma duplobitar (det fanns ju bara två lådor fulla att bygga med).

Storkillarna spelade schackS och V testade akvarellmålning.

Full koncentration.S var mycket intresserad av ponnyhästarna. Först ville hon bara klappa och skulle INTE rida. Så gick hon med på att testa att sitta på den och sen blev det en ridtur också:

Bra träning inför 4H-gårdskalaset hon ska på, på söndag.

Det fanns sköna värmekällor att uppsöka.

I väntan på småsyskon som rider.

I väntan på att det skulle bli lite mindre folk på restaurangen vi skulle på, tog vi en tur i Östermalmshallen och dreglade lite över all god mat och alla dofter. Barnen var mest intresserade av de stora fiskarna.


Här åt vi. Det var trångt, men gott och efter en stund blev det lite bättre plats. Tog bilden för att visa H att de inte behövt stanna vid Norrmalmstorg för att gå på McDonalds (kusin N ville ha hamburgare).


MUMS!

Trötta busungar på väg hem.När vi åkte hem bytte vi lite barn, så kusin N är här och T är i Viksjö. Stannade på Emmaus och köpte två 5-kronorsfilmer, så S har tittat på film och killarna spelat. Själv var jag helt slut, fast man tyckte att man inte gjort någonting och ramlade i en hög i soffan. Känner mig mycket nöjd efter en trevlig dag.

2 kommentarer:

Ingegerd sa...

Vilken mysig dag!

Jenny sa...

Kul att komma ut och göra nåt annat än det vanliga.
Kram!