Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 31 maj 2009

Fullspäckad helg



Här rullar helgen på i 180. Just nu en liten paus. Fick bara med oss ett barn hem från gårdagens grillning i Viksjö, så här är ganska lugnt. Tonåringen var inte med överhuvudtaget, han har sovit hos en kompis. Man börjar får stora barn nu.

Helgen har varit HELT FANTASTISK. Startade ju med tjejövernattning ute på en av tjejernas landställe ute på en ö. Där var så otroligt mysigt! Jag och två tjejer till kom lite senare än de andra. Blev hämatde av L:s man med båt och skjutsade över och där satt tjejgänget på bryggan och drack skumpa och åt goda tilltug. Där satt vi en bra stund och bara surrade, om livet och barnen och kanske mest om det lilla barn som är på väg. En liten pojke från Kina, som ska få komma till sina längtande föräldrar här i Sverige. Så snart som möjligt hoppas man. Så mycket byråkrati som ska stå ivägen för denna längtan.



Sedan grillades det och åts god mat och dracks gott vin. Badades i badtunnan (syns i bakgrunden på bilden) i månens sken. Skypades till Australien, så att P, som bor där, kunde vara med på ett hörn och surrades ännu mer, långt in på natten. På morgonen fick vi fantastiskt god frukost, som vi intog i solen på altanen och surrade en stund till, innan det var dags att åka hemåt.
Hemma åt vi i stort sett bara lunch och sedan bar det av till Viksjö och våra goda vänner, för grillning. Så längesedan och det var otroligt mysigt att träffas igen. Jag och R lullade hemåt i natten, med bara ett barn, som somnade i vagnen på vägen. Skönt med en nattpromenad. R hade ju förövrigt varit på nattpromenad natten innan, eftersom han var på föräldravandring då. Min R, som fixade fotbollsmatch, loppis och nattvandring, fast jag inte tyckte att han måste, när han var själv, men det gick ju bra i alla fall. Tack för det älskling!!

Nu ska vi äta frukost och sedan blir det en promenad tillbaka, för att hämta barn och sedan vidare till Svärmor, för (hör och häpna) lite grillning! Får inte bli så sent dock. S och R:s måndagsledighet är ju till ända och i morgon klockan 06:30 ringer klockan. Undrar hur man ska få upp min sjusovare då!

2 kommentarer:

Orchid sa...

Så kul att du varit på tjejträff! Det är ju flera jag inte har sett på evigheter!
Grattis och kram till tjejen, som väntar en liten kille från Kina! Det kommer att bli underbart!
Kram till hela högen!

malin sa...

Åh vad härligt med en sån tjejträff!
Och vilket härligt väder ni fick!

Jag håller tummarna för att det lilla barnet snart ska få komma till sin mamma och pappa , hem till sverige.
Jag får tårar i ögonen över dessa mirakel.
En sån lycka!