Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 17 mars 2010

En annorlunda dag.


Det var ju tur att jag njöt som jag gjorde av dagen igår, eftersom den följdes av en värre natt, än den mot måndagen. Nu har hostan tagit sitt grepp ordentligt om S och det var såklart det som gjorde att hon hade svårt att sova. Precis som i måndags knatade jag till jobbet, efter en vaken-natt. S fick stanna hemma med Pappa.
På jobbet väntade ett överfullt lager, pallar som rasade in och omflyttning på hela "min" avdelning. På onsdag är det "modulskifte", vilket innebär nyheter, som ska finnas i minst ett år och prisändringar. Alltså måste man flytta om. Planen var egentligen att jag skulle göra hälften i dag, då jag skulle sluta halv två och resten i morgon, men eftersom S behöver vara hemma och R har massor på sitt jobb just nu, kom jag överens med min chef om att gör allt i dag och vara hemma och vabba i morgon.
Omflyttningen gick faktiskt bättre än jag trott. Man börjar ju få in lite vana, samt att vi undvikit i att fylla på rödvin de senaste dagarna (en stor anledning till det fulla lagret). Halv fyra var jag helt klar och kunde gå hem. Jag lär ha fantastiskt ont i kroppen i morgon, men det var samtidigt skönt att bli klart med allt på en dag. Nu kan jag vara hemma med gott samvete (ja inte för att jag direkt brukar ha dåligt samvete annars heller).
På kvällen gick jag och T en kvällspromenad. Han hostar fortfarande en hel del och hade hostat på skolan idag, när han sprang. Alltså ingen fotbollsträning. Då kom jag på att vi kunde ta en promenad och visa hur man går för att komma till skolan där de fystränar på lördagar och samtidigt få lite motion, utan att springa. Det råkar även vara min gamla låg- och mellanstadieskola, så vi passade på att ta en liten rundtur och kollade in de ställen jag växte upp på. En mysig promenad, med en massa prat. Sen gick vi hem för att titta på "halv åtta hos mig" och nu ska vi dricka te.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Ja dagarna kan bli väldigt olika, det svänger snabbt.
Skönt att du hann klart på jobbet iaf så du slipper känna dåligt samvete, lätt gjort fast man inte ska.
Mysigt med en liten promenad :)
Kram!

Bill sa...

Du får boka bastun ikväll och ta fram massageolja och Tigerbalsam så ska jag knåda bort träningsvärken! :)

Anonym sa...

gud så fin han är T // Faster L

En häxa på Vift sa...

tur du hann klart med allt och hoppas S piggar på sig snart