Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 18 mars 2010

På dåligt humör

Mitt letande efter symaskinspedal resulterade i att jag tror att jag hittade kokböckerna, som maken saknat - om vi inte har ännu fler någonstans.

Har jag varit en stund idag. Trots att S (och jag) sov som en sten i natt, så är jag otroligt trött. Varannan natts sovande kanske inte riktigt är nog, eller så är det efterdyningar av att ha flyttat om hela rödvinsavdelningen. Inte vet jag trött är jag och seeeeeg. Kände mig dock lite inspirerad och tänkte att jag skulle passa på att göra nåt av allt det där jag alltid tänker på, men som aldrig blir av. Som att sy. Sagt och gjort letade jag fram tyg och mönster. Tog fram strykbrädan och strykjärnet, som undrade var i all världen de hade hamnat, så vana vid städskåpet, som de är. Strök tyget, klippte ut bitarna och skulle börja sy. DÅ visad det sig att pedalen inte låg med symaskinen!
Jaha! I vilken av de ouppackade kartongerna ligger den då??? Jag orkade titta i två. Självklart var inte nån av dem den rätta. Jag hittade ju en hel del annat såklart. Men det jobbiga med att plocka upp kartonger och hitta saker, är ju att man måste hitta på platser till de där sakerna också (ni ser ungefär vilket bra humör jag var på, va?). Till slut hade sakerna fått platser, strykbrädan fått krypa tillbaka i sitt mörka hål och jag bestämde mig för att strunta i alltihop, för en så tråkig mamma som jag blir när jag håller på med sånt, det vill jag inte vara.
Nu ska jag göra ett roligare inlägg om min söta dotters dag i stället.

3 kommentarer:

Bill sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bill sa...

kanon! har saknat den högra kokboken som fan! Nu blir det fransk köttgryta á Chateau vaddå...fniss...

Jenny sa...

Vissa dagar är sådär bara, imorgon är det en ny dag.
Jag har också några ouppackade kartonger och det är det värsta som finns att börja röja i dem.
Kram!