Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 26 december 2010

Annandagen:

Jag ser drogad ut och S, som att någon slagit henne, men det är enda bilden med oss i finkläder tillsammans, från dagen.

Annandagen och dags att träffa Morfar och U. Vi brukar varva mellan oss och dem och i år blev det hos dem. Vi blev bjudna på fantastisk lax, underbar äppelpaj och otroligt god dajmkaka till kaffet. Ungarna hade ju inte så mycket att göra och blev rätt uppe i varv, men det var rätt okej ändå. P sprang runt och tog femtioelva kort. En del av dem nedan är tagna av honom, en del av mig och några av R. Jag tror att man kan se ungefär vilka P tog. Jag har inte beskurit dem, utan låtit dem vara som han tog dem:

U försöker att inviga S i Barbie-världen. Hon har inte riktigt förstått den än, men tyckte att de var väldigt fina.

Kort från bordet (P)

Gissa vem som tog de här på en bustjej?


Eller den här, på en bror, som låtsas prata i telefon med duschmunstycket.

PAJ!


Lillebror/morbror J

Jag och S

Jag och nästan alla mina barn.

När vi kom hem, tog P med sig Timoskivan från bilen och anordnade disco i barnrummet. Alla fick namnskyltar och skulle dansa:

S dansar. Observera namnskylten:


P gör fler discoskyltar.

Lite senare kom x-grannen K över på lite kex och ost och julöl. Är nog första gången jag verkligen dricker min julöl under julhelgen. Den passade fantastiskt bra till ostarna. Det var otroligt mysigt att ha henne över. Alldeles för längesedan, men då njuter man å andra sidan ännu mer.

Godaste julölen!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag tyckte ni var fina, drogade eller ej :) Ni verkar haft en riktigt bra dag!
Kram!

Anonym sa...

Fina bilder! Mycket kreativ dotter du har, de där hon klippt ut. Ser ut som du har likadan klänning som jag hade på julafton!
/Katja