Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 7 december 2010

Upp och nervänd tisdag

Stort manfall på jobbet gjorde att jag till slut såg mig tvingad att ringa dagis och fråga om S kunde få vara där halva dagen. De är väldigt snälla med sånt och trots att de tydligen hade ont om folk de med, så fick hon faktiskt komma dit. Så jag klev upp i ottan för att börja tio i sju igen. En tid som jag bara brukar ha varannan måndag (som i går), men det blir visst tre dagar på raken i stället, eftersom ingen kan öppna i morgon heller. Tidig morgon gör mig inte så mycket. I alla fall inte om jag får sluta tidigt. Att missa en ledig tisdag var väl inte så farligt det heller egentligen, men vi hade ju lite planer, jag och S.
Efter lite fika, när vi kom hem tog vi tag i de planerna i alla fall, även om det inte blev så omfattande som jag hade tänkt. S högg i med liv och lust. Plockade prylar, lade ut sofföverdrag (som inte varit på sedan kräksjukan), dammsög och pysslade till borden. Vi hade riktigt mysigt, men hu vad trött jag blev. En förkylning ligger på lur. Har ont i halsen och är trött. Antingen ger den med sig, eller så är det väl jag som kroknar när övrig personal piggar på sig.


ÄNTLIGEN har vi adventsljusstake på bordet.

Mitt favoritpynt från "Oh no it´s christmas". Verkar inte bli någon sån konsert i år, till vår stora sorg.

Hallen, innan jag skrek "Den som inte tar hand om sina ytterkläder får inga julklappar". Hot och mutor... eeh uppmuntran och konsekvenser var det ju, Kanske inte riktigt i den anda jag vill uppfostra mina barn, men ibland får man liksom bara nog.

Den som inte såg vardagsrummet innan, förstår inte hur väl värd jag är en kväll i soffhörnet nu. Ni får tro mig på mitt ord.

1 kommentar:

Jenny sa...

Det såg supermysigt ut! Unna dig en kväll i soffan och ta det lugnt.
Hot och mutor funkar här också...
Kram!