Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

söndag 19 december 2010

Partyexpressen

Här har P precis rasat runt i två timmar på Lekpalatset och är på väg till nästa kalas.

Söndag. Tid för vila och rekreation. Eller hur det nu var. P hade två kalas inbokade med 30 minuters mellanrum. Precis lagom för att hinna köra från kalas A till B, med ett kort stopp på ICA och köpa lite nödvändigheter.
Det första kalaset började halv elva och som tur var öppnar Toys´r Us klockan tio i juletider, för kalaspresenter var inte inköpta i förväg. Vi lyckades shoppa tre presenter (det första kalaset, som var på lekpalatset, var ett dubbelkalas), samt att tre barn lyckades bestämma sig för varsin egen sak, på femton minuter - rekord! Att barnen skulle få handla något eget berodde bara på att de fick födelsedagspengar på sitt kalas i förra veckan och vi egentligen hade satsat på ICA Maxi, som öppnar åtta, men kom iväg alldeles för sent.
Själv har jag varit förkyld den här veckan. Som tur var ledig i torsdags, men blev hemskickad av chefen i fredags, eftersom jag var väldigt hängig och för att jag behövdes väldigt mycket ännu mer på lördagen. Sagt och gjort, så vilade jag mig igenom fredagen och tog mig till jobbet igår. Det gick rätt okej. Men jag var slut efteråt och har varit i dag med.
När vi inte har suttit i bilen för att kalasskjutsa har vi mest hängt i soffan och tittat på TV, faktiskt. Jag har inte orkat varka en kul pulkabacksmamma idag.
T har haft en kompis här och S har varit avundsjuk på att hon inte har fått vara med. S har förövrigt fått ett nytt intresse - datorn. Nu ha vi en till att tjata på om att stänga av:Så här blir man när man varit understimulerad en hel dag (usel kvalitet och alldeles för mörkt, men jag tror ni förstår ändå):

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

ujj, ingen vilodag där inte

Jenny sa...

Hoppas att förkylningen ger med sig snarast! Bra att bara hänga i soffan också, man behöver inte vara på topp varje dag,
Kram!