Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 25 december 2010

Juldagen


Planerna var att åka till släkten i Kallhäll för firande av svåger J och allmän släktträff, som oftast på juldagen, men de har antagligen fått en sjuka vi inte vill ha, så det blev tråkigt nog inställt. S låg på golvet och grät, men blev tröstad av att jag sa att vi kunde gå ut en stund. Först ville jag dock se klart på den inspelade serien "Morden i Sandhamn", som jag och R låg i soffan som två utslagna sälar och tittade på. Ingen fantastisk serie, men helt okej och framförallt fantastiskt skönt att bara ligga och slöa.
Det var inte så kul väder ute, men vi tog en promenad i alla fall. En promenad för vuxna skulle ju vara med snabba steg på den plogade vägen. Med en femåring ser det lite annorlunda ut. Varför gå på en plogad väg, när det finns buckliga snöhögar?
Det var skönt med lite luft i alla fall och S var på ett strålande humör. Hon har precis börjat hosta igen, efter någon veckas uppehåll, så hon har varit lite småspeedad av medicinerna.
T har haft sin kompis S här och nu ska han sova över, men jag sparkade ut de två och P en stund, eftersom de satt som naglade vid x-boxen. Nu är de ute i pulkabacken och får lite luft de med. F är hos en kompis och S tittar på "Aristocats" för femtioelfte gången sedan vi köpte den. Det var bra investerade 10 kronor. Tur för oss att folk inte har videoapparater längre och lämnar in sina gamla barnfilmer till Emmaus.

Hoppas ni har en skön julhelg - det har vi:

1 kommentar:

Jenny sa...

Det var rätt skönt att komma ut iaf på juldagen trots rätt trist väder. Varför gå på plogade vägar, verkar ju jättedumt på nåt sätt... ;)
Kram!