Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

fredag 11 juli 2008

I bland behöver man besök.

Från U´s och morfars trädgård

Speciellt planerade besök. Inte bara för att det är så trevligt, utan för att man får a-et ur vagnen och gör en massa inför detta besök. Som att städa tex, eller som nu SLÄNGA och strukturera. Det har liksom stannat av lite härhemma, efter att rummen blev klara. I dag blev det vändor till både Emmaus, insamlingslådor, återvinning och containerhus. HÄPP! Vad tomt det blev härhemma helt plötsligt och tänk att det ska behövas ett överhängande besök, för att det ska bli av!
Med andan i halsen stod vi så äntligen vid spisen och gjorde tacopaj, eftersom "paj kan man ju göra i förväg" - om man börjar i tid vill säga, när det ringde på dörren och Morfar och U, med jordens största godispåse, stod utanför. Godispåsen gömdes snabbt av de härdade föräldrarna och så fick de umgås med oss medan pajen blev klar. Som vanligt vill säga. Att vi alltid gör mat efter att gästerna kommit.
Pajen blev i alla fall godkänd av såväl barn som morföräldrar. Kaffe och glass och en massa reseprat gjorde också att eftermiddagen plötsligt var kväll och det var dags för gästerna att åka hem. Nu har vi ett relativt välordnat* hem igen - SKÖNT!
På måndag börjar jag jobba igen. Då kan det vara skönt om det inte ser FÖR hemskt ut.


*Allting är ju relativt och välordnat är väl kanske inte riktigt det rätta ordet för det här hemmet trots allt. Vi har ju en hel del kvar av vår planering dessutom, men jag känner mig nöjd - för tillfället.

Inga kommentarer: