Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

måndag 21 juli 2008

Vilken helg!!!

SMHI "lovade" skurar och dåligt väder. Det är ju bra att de har fel åt det hållet ibland med!! Lördagen var iofs något svalare, men bra mycket bättre än lovat. Vi var rätt duktiga och plockade, dammsög, torkade golv, diskade och körde en massa tvättar. Plus att Hunden fick sig en spa-omgång i källaren, samtidigt som jag tvättade mattor. Det vill säga till S sa vi att den hade "badat", men den usla sanningen var såklart en omgång i tvättmaskinen. NU har den återigen beige öron (istället för gråsvarta) och har blivit av med den suspekta lukten av sur disktrasa och ostbågar som man fått upptryckt i näsan, när hon har varit så snäll och velat dela med sig av härligheten. Som tur var är inte S av den sorten att hon absolut måste ha den där speciella lukten, utan det är själva känslan, som är den viktiga och Hunden accepterades, utan protester, i sin nya form.
Lördag kväll fick vi besök av R:s lillebror med familj och hade en härlig kväll, med både utomhusmat och inomhusbad (det sistnämnda bara en del av barnen).
Söndagen var det ett rent FANTASTISKT väder och vi åkte ut till Roslagen för att träffa min syster med familj. De är ju nere just nu och hade lånat hennes mans släkts stuga ett par dagar. Det fiskades, badades, lektes och åktes båt och umgicks en massa såklart. Vi hann faktiskt prata en hel del också. För bilder rekommendras makens blogg. Vi glömde riktiga kameran,men har blivit lovade kopior av syster yster i augusti någongång när de kommit hem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Njut av livet och sommaren vännen och fortsätt vara den underbara person som du är