Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 14 juli 2010

Barnkultur "en masse"Blev en dag i barnkulturens tecken idag. Först parkteaterns föreställning "Vispar du?", under Eken i Galärparken. Barnen (S, S och L), satt längst fram vid scenen, medan vi föräldrar satt på en bänk i skuggan och drack kaffe. Vi blev lite oroliga att de skulle tröttna, eftersom det inte alls var som vi trodde och sagt till dem, utan en väldig massa dans. Men ack så vi bedrog oss, då de var helt uppslukade av föreställningen. Dansarna var fantastiskt duktiga, men lite segt tyckte jag att det var, men alltså inte barnen och det var ju för deras skull vi var där.
Efter lite frukt och glasspaus drog vi vidare till Junibacken och jag och S är numera ägare till varsit årskort där!
Vi hade trevligt där, men lite besvikelse över att sista Pippiföreställningen var klockan 16:00, tjugo minuter efter att vi klev innanför dörrarna, men vi blev tillsagda att ta sagotåget precis då och M trodde sig ha läst att föreställningen var klockan 17:00. Man kan ju tycka att de istället kunde ha sagt att vi kunde gå och se på Pippi. Nåja, nu har vi ju möjlighet att se den en annan gång.
Jag är förövrigt mycket nöjd, då jag hittade en skiva, som jag letat länge efter. Det var F:s favoritskiva som liten, men den själva skivan var först repig och sedan helt borta. Nu är jag ägare av ett helt nytt exemplar av "Krakel Spektakel" tolkat av musikensemblen Amanda.
En lyckad dag helt enkelt. S somnade i bilen och tjatar nu om parken. Jag får väl ge med mig om här ska bli någon ro.

"Om bananer hade mun och hade tunga..." Den här bilden bad jag maken ta för mammas skull. Mamma vet varför.

Ritstund vid Villa Villekulla. S har ritat Pippi

Sagotåget (bilderna hamnade inte i rätt ordning)

Busbarnen flyger Mulle Mecks flygplan.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Shit vad ni är ambitiösa som orkar hitta på saker i den här värmen. Jag är imponerad och skulle också vilja orka.
Ha en skön kväll i parken.
Kram!

Jennie sa...

Vad roligt de såg ut att ha alla tjejorna! Skönt med årskort! Tänk dig vilken dröm för en 4-åring, att kunna gå till ett JÄTTESTORT lekhus med alla favoritfigurer OFTA :D

Orchid sa...

jodå, jag vet varför! Kram på dig!