Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

onsdag 28 juli 2010

En alternativ semester det här.Att planera är inte direkt karaktäristiskt för den här familjen, semestern ej undantagen. Vår vana trogen hade vi alltså ingenting vi hade tänkt göra idag. Killarna ville bara sitta och spel (surprise) och S vår lille Picasso hade hittat sina målarfärger och var rätt svår hon med. Hon kan hålla på i timmar om hon släpps lös, vilket iofs är väldigt skönt. Men så ville maken ha en lunchdate och då hakade hon i alla fall på.Efter lunchen tog vi en liten shoppingtur. Vi startade med Chilli. Köpte dock inte dessa koppar, även om jag har en känsla av att de blir inköpta om jag får med maken dit någon dag.

Sen drog vi till vårt favorithak Plantagen. Jag tog en kaffe, S en kaka och så fick jag läsa lite tidning, medan hon lekte i huset. Det kom andra barn till hennes förtret. Då blir hon blyg och går undan. Vår kaxiga tjej är inte så kaxig i alla lägen.

Efter vår shoppingtur mötte vi upp med C och familj i parken och hade en trevlig eftermiddag, med vuxenprat och barnlek.
Nu är vi inne igen. S har fortsatt sina målningsprojekt och vi sitter och velar mellan att åka och handla, åka in och snik-titta på Fibes O Fibes, eller göra ingenting.

2 kommentarer:

Carola sa...

S är så söt,som vanligt!! Härligt med fika:) Den där vikingabyn lät väldigt spännande, den har jag lagt i mappen med kommande utflykter!! Inte så himla långt att åka heller.

Jenny sa...

Sämre ställen en Plantagen finns ju att spendera semestern på (det är ju varmt iaf). Och fika är ju aldrig fel.
Kram!