Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 13 juli 2010

Poolbad


I dag har vi varit och badat poolbad. Det slutade med att det bara blev jag och R med S som åkte. Det var tur det, för det var fler där än M trodde (M vars pappa äger poolen). Vi hade i alla fall fantastiskt trevligt. S var feg från början, men sedan lossnade det riktigt ordentligt och hon flöt helt själv med bara puffarna och vägrade gå upp.
När vi kom hem lagade R supergod kyckling, som intogs på balkongen och sedan en liten snabbis till parken, så att S fick leka med kompisarna.
Men sen tyckte vi var det var dags att ta det lite lugnt, så nu ligger hon sin säng och tittar på film, medan vi sitter med vännen C på balkongen och dricker vin. (Vännen C, som precis varit ute och sprungit sin premiärrunda - heja C!!!)

Ännu en trevlig semesterdag drar sig mot sitt slut:Både ett litet och ett stort R ville känna hur det känns att vara prinsessa av Västerby:


Försökte ta ett fint kort på S och kompisen A, men det var kört. För trötta och varma tror jag. S surade och A retades. En fantastisk kombination:Två sekunder innan var den PERFEKT.

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

*s*

Jenny sa...

Kul när det lossnar med badandet. Min S är en riktig fisk just nu och det är jättekul.
Kram!