Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 22 juli 2010

En extra ledig dag.

Förväntansfulla barn på väg till stranden. Bilden lånad av K.

Vilken trevlig dag det blev! Morgonen var seeeeg. Min kropp ville inte riktigt vakna. Lite chat med ex-grannen K resulterade i att vi skulle träffas vid 11 för att dra till Görvälnsbadet med barnen. Det var tur det, för jag hade nog kunnat bli sittande hela dagen. Nu fick jag en trevlig stund på stranden istället.
Barnen badade och lekte, trots att det väl inte var bästa badvädret. Jag och K höll koll och pratade. Som sagt, MYCKET trevligt. Jag jag hade köpt med köttbullar och så köpte vi pommes i kiosken. Helt okej lunch på stranden. Efter ett tag började det blåsa som tusan och sedan kom regndropparna, men då åkte vi hem.
Hemma "tvingade" jag barnen att städa sina rum. Lite lätt utpressning bara, med att de skulle göra det innan de fick gå till kompisar. S behövs det som tur var ingen utpressning för, hon städar bara för att det är så kul och när bröderna hade gått fortsatte hon med att hjälpa mig. Vi hade SÅ mysigt där vi dammsög och pratade. F städade sitt rum redan i förrgår, så nu ser hemmet relativt okej ut - för stunden:


2 kommentarer:

Jenny sa...

Visst kan det vara mysigt att plocka och fixa ibland. Här är det F som gillar att städa men S är bättre och makalöst snabb :)
Kram!

kidsandorchids sa...

Synd på badvädret! Men i stället blev det storstädning! Inte illa det heller!
Kram!