Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 24 juli 2010

What´s up?

En kort stunds lugn och ro, innan barnen tröttnade på att se på film på en liten dator

Jo jag har jobbat min sista dag inför semestern. Den var helt okej. Inte superstressig och inte lugn. Sen har jag haft lördag. En seeeeeg lördag. Underbart seg.
Barnen har sparat och sparat och igår köpte de sig ett begagnat x-box 360. Fråga mig inte. För mig är de lika alla de där spelen och jag förstår inte skillnaden, men de är överlyckliga och det verkar kul och de hade ju som sagt kämpat för att få ihop pengarna, så vilka är vi att opponera oss? Eftersom vädret var lite halvdant var det ju rätt dag också. Fast de satt bara inne på förmiddagen faktiskt. Sedan var det ut med fotbollen och en kompis.
Själv har jag ägnat en stor del av min tid åt min nya telefon, som jag köpte häromdagen. Det ska ju läras in en massa nytt och så var inte telefonböckerna riktigt kompatibla, så det blev att redigera för hand. Tror det blir bra till slut.
Däremot har jag inte lärt mig att blogga med den och det var ju liksom det enda jag har saknat med min andra telefon (förutom bakåtknappen, som ramlat av och helt ärligt var det väl mer den som var det avgörande för steget till en ny).
På kvällen hade vi planerat att grilla, men det var som sagt det där med vädret. Slutade med att alla åt hemma, men träffades hemma hos x-grannen K. MYCKET trevligt. Blev bara jag och S från vår familj. Inte så bara, för hon och kompisen R röjde rätt rejält. Snälla pappa G tog dock alla barnen med upp för att få lill-R att sova och de andra för att se på film. G somnade, men ingen annan. Det var skönt med lugn och ro en stund i alla fall och sedan gick vi hem i regnet.
Nu regnar det rejält och jag sitter på balkongen och hör det strila.
En lagom inledning på semestern helt enkelt.

1 kommentar:

Jenny sa...

Skönt med semester, igen, trots regnet. Hoppas att det blir lite bättre och att ni får det bra.
Kram!