Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 8 juli 2010

Torsdag

Alla mina barn samlade. Vi väntar på R.

Startade dagen med promenad som vanligt, men efter det har jag tvättat, tvättat och plockat, plockat, plockat. Känns inte som att det har blivit så mycket bättre, men det har det nog. Har fortfarande två backar med barnböcker, som jag inte vet var jag ska ställa. Det blev lite trängre än innan - en säng tar såklart mindre plats än två.
Sen blev det paus en stund, för lite shopping. Stinsen och ICA Maxi i Häggvik. R behövde skor (vilket han hittade på ICA Maxi, efter att ha letat på Stinsen) och så skulle vi ha cykelslangar och lite mat.
Efter det skulle R "bara till Tippen", vilket tog 1.5 timme, eftersom det innefattade en fika på vägen.
Till slut kom han i alla fall och vi åkte till Svärmor för att plocka körsbär och grilla. Hans systrar och diverse barn var också där. Mycket gott och trevligt.
När vi skulle hem följde T med kusin G hem för att sova där, så nu är vi ett barn mindre än vanligt. P och S, är urnöjda med sitt rum och kröp snällt ner i sina sängar för att se på film.
Så nu sitter vi i godan ro på balkongen och väntar på "Fringe".


S i egenkomponerad stil. Det är svårt att få henne att vara utan byxor, även om hon har kjol, eller klänning. Numera har hon slopat strumporna i alla fall.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag tycker att hon har en superfin stil :) Härligt med grillning och kul att de gillar sitt rum.
Kram!

En häxa på Vift sa...

Det som är så bra med barnen med mycket egen vilja är att man ändå kan känna sig rätt säker på att det barnet kommer att klara sig fint i stora världen. Sen att de är en pina att fostra var en helt annan sida av myntet. :)