Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

torsdag 15 juli 2010

Rummet börjar ta form.Vaknade med väldigt ont i ryggen. Stapplade runt som min gamla mormor med handen i ryggslutet hela förmiddagen. Efter värktabletter och zon blev det något bättre. Var ut i parken en sväng med S och så åkte vi och tittade på förskolan, där hon ska vara nästa vecka. Det är förövrigt det dagis som jag och mina syskon gick som små. Eller, det var väl bara lillebror som hann gå på dagis, vad jag minns, men fritids gick vi i alla fall på där. Jag minns bättre hur ladan, som stod där innan, brann ner (för att de skulle bygga), än hur det var att gå där. Lite kul var det ändå att komma dit. Såg inte alls ut som jag mindes, förutom avdelningarnas ordning.
Den här veckan var en personal från S förskola där, men han kommer inte att vara där nästa vecka. S verkar mer nyfiken, än orolig, inför att vara där, så det känns rätt okej. Skönt att vi åkte dit och tittade, så att hon vet vad som väntar.
Efter besöket tog vi en sväng till IKEA. Hittade ett vardagsrumsbord på fyndhörnan. Inte det finaste kanske, men helt okej för våra behov och kostade bara 199:- Lagom när man inte vill ha kvar sitt gamla fula, men känner att det inte riktigt är färdigkladdat framför TV:n.
Vi köpte även lite smått till S och P:s rum. Jag och S pysslade lite där, medan R for till tippen med det gamla bordet och två hyllor, som inte kom med sist.
Sär SÅ nöjd med sin säng:3 kommentarer:

Jenny sa...

Jobbigt med ont i ryggen. Hoppas att det släpper fort.
Deras rum ser supermysigt ut!
Skönt att S inte verkar oroa sig för sommardagiset.
Kram!

Orchid sa...

Blir jättefint, ju!

Carola sa...

Vad fint de har det:) Gillar stången där utklädningskläderna(?) hänger, smart!