Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

tisdag 20 juli 2010

Mer A&A-tid.

S vill så gärna halka ner för brandstången, men vågar inte.

I dag är det tisdag och min lediga dag, som vanligt. Jag och S spenderade den tillsammans med kusinerna i Kallhäll. Vi hade lite planer, men det slutade med att vi bara tog en picknick i lekparken vid dammen. Man glömmer att det oftast är de små sakerna, som är roligast för barn. Bara att ta tåget EN station, var rena karusellfärden för min dotter. Hon var helt exalterad. Att sen träffa kusinerna, gjorde ju inte dagen sämre. De lekte i en underbar lekpark, fikade och matade fåglar. Efter det träffade vi farfar på cykel och gick hem till kusinerna och åt. Vad mer behöver man en helt underbar ledig dag?
Det var i alla fall tillräckligt roligt för S för att hon skulle skrika NEEEEEJ JAG VILL IIIIINTE HEM, när R kom för att hämta oss.
Själv fick jag träffa svägerskan C även på kvällen, så jag slapp skrika så.
Mer om det imorgon, för jag vill förgylla det inlägget med lite bilder och det var inte jag som tog dem (hint, hint till C).
Fick förresten ett erbjudande från min chef idag - om jag jobbar hela dagen i morgon (skulle slutat tidigt), får jag vara ledig hela torsdagen. Det verkade okej med dagis (kunde inte lova, men farfar lovade att hämta henne annars). Underbart med en till ledig dag.


2 kommentarer:

kidsandorchids sa...

Låter riktigt mysigt!
Kram!

Jenny sa...

Ja ibland behövs det inte så mycket som man tror. Hoppas att det ordnar sig med en ledig dag.
Kram!