Välkommen till min (o)perfekta blogg.


Letar du efter inspiration till det perfekta hemmet, med tomma ytor och chicka detaljer? Då har du kommit helt fel.

lördag 16 april 2011

HELG!!!

S i trampbilen, som vi ärvde av en granne/R:s barndomskompis för MÅNGA år sedan. En relik att dra till antikrundan närapå, men fungerar hur bra som helst.

Startade den lediga helgen med ett besök på den lokala pizzerian. C skulle dit med sin familj efter jobbet, så jag och S följde med dem. T var på match, R tittade på DIF- Malmö och F hade hemmet fullt med tonåringar och "lanade" i vardagsrummet. Söta tonåringarna lät P vara med. Vi satt en timme och väntade på våra pizzor, som var långt ifrån okej, när de väl kom. Vi gillar dem som har pizzerian, men det här var inte kul. Barnen var helt fantastisk, trots hunger och långtråkighet, men det lär nog dröja innan vi äter där igen. Vet inte om kocken strejkade, eller vad som hände. Faster L och familj var också där och åt och de hade fått helt fel mat och fått vänta en timme de med.
Dagen idag har tillbringats i parken. Vi körde hela racet, med grillning, fika och lek. G drog ut grillen och det blev korvlunch. MYCKET trevligt. Känns att man har varit ute, i både ansiktet och kroppen.
Kusinerna från Kallhäll kom på besök. Tyvärr utan sin mamma, men självklart lika välkommet ändå. På kvällen skulle stor-R på kalas och lill-R var trött och grinig, så den familjen försvann. Vi andra hamnade på faster L:s balkong och tog en "drink" innan alla skulle hem till sig och sitt och laga mat. Nu är jag hemma hos oss, mol allena och har kyckling i ugnen, medan de andra är ute och suger de sista solstrålarna ur dagen (Till höger ovan; svåger J:s "nytaggade" arm. Fler som har kreativa barn).

Lill- R njuter pizza. När den väl kom var han så trött att han nästan somnade, medan han åt:Grillpremiär!

Marschmallows är alltid en hit!


3 kommentarer:

Mary sa...

Tråkigt att vänta på pizzan så länge. Men beundransvärt att barnen tog det så bra. Grillningen såg mysig ut är inte så förtjust i korv men det är något speciellt med korv som grillats utomhus:)

Dammråttan sa...

Men visst är det så! Jag gillar inte heller korv, men ute är det gott.

Jenny sa...

Visst är det härligt att det äntligen har blivit varmt och man kan grilla och vara ute hela dagarna.
Kram!